Ο «Γολγοθάς» του Τιάγκο είναι ατελείωτος: 10 μήνες εκτός, έπαιξε πέντε λεπτά και μπορεί να χάσει όλη τη σεζόν!

Τιάγκο Αλκάνταρα

i

PrtScr

Ο «Γολγοθάς» του Τιάγκο είναι ατελείωτος: 10 μήνες εκτός, έπαιξε πέντε λεπτά και μπορεί να χάσει όλη τη σεζόν!

Κώστας Τόπας 10:55 - 28.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:55 - 28.02.2024

Το μαρτύριο του Τιάγκο Αλκάνταρα δεν έχει τέλος! Ο Ισπανός μέσος της Λίβερπολ τραυματίστηκε ξανά και όπως όλα δείχνουν θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Τιάγκο Αλκαντάρα δεν μπορεί να ξεπεράσει την μάστιγα των τραυματισμών που τον ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια. Η δοκιμασία του Ισπανού μέσου της Λίβερπουλ φαίνεται πως δεν έχει τέλος. Όταν φάνηκε ότι όλα είχαν τελειώσει, ότι τελείωσαν οι 10 μήνες ταλαιπωρίας, ο 32χρονος επέστρεψε ξανά στην αγωνιστική δράση, ωστόσο ο τραυματισμός του, υποτροπίασε ξανά και σήμερα κινδυνεύει να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν!

Η σειρά έχει ως εξής. Στις 26 Απριλίου 2023, έπαιξε το τελευταίο μισάωρο της νίκης της Λίβερπουλ (1-2) στη Γουέστ Χαμ και, μετά από αυτόν τον αγώνα, ένας τραυματισμός στο ισχίο τον ανάγκασε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση . Έμεινε εκτός μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους, σχεδόν 10 μήνες αργότερα, όταν επέστρεψε για να παίξει με τους «Reds». Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 85ο λεπτό, αντικαθιστώντας τον Τζο Γκόμες στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ Ήταν η αρχή της επιστροφής του, χωρίς να υπερβαίνει το φορτίο να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό.

Ωστόσο, ένας νέος τραυματισμός ανάγκασε τον 32χρονο μέσο να σταματήσει ξανά λίγες μέρες αργότερα. Αυτή τη φορά υπήρξαν προβλήματα στην ίδια περιοχή του ισχίου, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, τα οποία έμελλε να τον κρατήσουν μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για λίγο.

Κανείς όμως δεν περίμενε ότι θα ήταν τόσο μεγάλη περίοδος... όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος ο Γιούργκεν Κλοπ. «Δεν έχουμε ημερομηνία επιστροφής για αυτόν. Δεν ξέρω αν θα παίξει περισσότερο αυτή τη σεζόν. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κάνει, αλλά δεν είναι βραχυπρόθεσμος τραυματισμός. Δεν θα προπονηθεί για την επόμενη δύο εβδομάδες», είπε ο προπονητής της Λίβερπουλ πριν από τον αγώνα, αυτή την Τετάρτη στη φάση των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας με τη Σαουθάμπτον.

Κλοπ για τραυματισμούς: «Χρειαζόμαστε θαύματα με μερικούς παίκτες, δεν θέλω να τους αποκλείω για μεγάλο διάστημα»
PREMIER LEAGUE

17:19 - 27.02.2024

Κλοπ για τραυματισμούς: «Χρειαζόμαστε θαύματα με μερικούς παίκτες, δεν θέλω να τους αποκλείω για μεγάλο διάστημα»

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στους τραυματισμούς που έχει η Λίβερπουλ αυτή τη στιγμή, τονίζοντας ότι για μερικούς παίκτες πρέπει να γίνουν θαύματα.

Ο Τιάγκο ολοκληρώνει το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ τον ερχόμενο Ιούνιο. Και αν δεν ανανεώσει, θα βάλει τέλος σε ένα στάδιο που ξεκίνησε το 2020 όταν έφτασε στους «Reds» από την Μπάγερν Μονάχου. Σε τρεισήμισι σεζόν έχει παίξει 98 παιχνίδια με την αγγλική ομάδα.