Κλοπ για τραυματισμούς: «Χρειαζόμαστε θαύματα με μερικούς παίκτες, δεν θέλω να τους αποκλείω για μεγάλο διάστημα»

Κλοπ για τραυματισμούς: «Χρειαζόμαστε θαύματα με μερικούς παίκτες, δεν θέλω να τους αποκλείω για μεγάλο διάστημα»

Δημήτρης Χούπης 17:19 - 27.02.2024

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στους τραυματισμούς που έχει η Λίβερπουλ αυτή τη στιγμή, τονίζοντας ότι για μερικούς παίκτες πρέπει να γίνουν θαύματα.

Η Λίβερπουλ το απόγευμα της Κυριακής κατέκτησε το Carabao Cup, νικώντας την Τσέλσι με 1-0 χάρη στο γκολ του Φαν Ντάικ στο 118ο λεπτό. Ωστόσο οι «κόκκινοι» συνεχίζουν να βρίσκονται σε κρίση με τους πολλούς τραυματισμούς, κάτι που φάνηκε ακόμα και στον τελικό με την Τσέλσι, αφού αναγκάστηκαν να αγωνιστούν πολλοί παίκτες κάτω των 21.

Την ίδια ώρα ο Γιούργκεν Κλοπ κατά τη διάρκεια του αγώνα είδε ακόμα έναν ποδοσφαιριστή να φεύγει με φορείο, τον Ράιαν Χράφενμπερχ. Ο οποίος δέχτηκε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα από τον Καϊσέδο. Ως αποτέλεσμα αυτού ο Ολλανδός μέσος έχει θέμα στους συνδέσμους του αστραγάλου, με τον Γερμανό τεχνικό να τον αποκλείσει από τα επόμενα δύο παιχνίδι της Λίβερπουλ.

«Είναι τραυματισμός στους συνδέσμους, θα μπορούσαν να ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα, είναι όμως αρκετά άσχημα για να μείνει εκτός από το ματς με την Σαουθάμπτον την Τετάρτη και από το επόμενο με την Νότιγχαμ το Σάββατο.

Θα δούμε. Οπότε, χρειαζόμαστε θαύματα με μερικούς παίκτες, για αυτό το λόγο δεν θέλω να τους αποκλείω για μεγάλο χρονικό διάστημα», ήταν τα λόγια του αρχικά στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τη Σαουθάμπτον για το FA Cup.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα των Σαλάχ, Νούνιες και Σόμποσλαϊ, λέγοντας πως έχουν μπει στην προπόνηση, αλλά πρέπει να δει τι θα κάνουν και ανάλογα να κρίνει. «Βλέποντας και κάνοντας λοιπόν με πολλούς παίκτες. αποψινή προπόνηση.

Για παράδειγμα, οι Σαλάχ, Νούνιες και Σόμποσλαϊ που δεν ήταν διαθέσιμοι για τον τελικό, θα δούμε τι μπορούν να κάνουν στην αποψινή προπόνηση», ήταν τα λόγια του.

Τέλος αναφέρθηκε και στον Γουατάρου Έντο, λέγοντας ότι δέχτηκε χτύπημα στον τελικό και κάπως έτσι κι αυτός μοιάζει αμφίβολος για το παιχνίδι της Τετάρτης (28/2). «Ο Έντο δέχτηκε επίσης ένα χτύπημα και θα πρέπει να δούμε και εκείνον. Δεν μπορώ να πω ότι η κατάστασή του έχει βελτιωθεί αισθητά από την Κυριακή αλλά έτσι είναι η κατάσταση».