Ρούμπεν Αμορίμ για αντι-Ποτσετίνο το καλοκαίρι στην Τσέλσι
i

© PrtScr

Ρούμπεν Αμορίμ για αντι-Ποτσετίνο το καλοκαίρι στην Τσέλσι

Γιάννης Λιβανός 16:11 - 27.02.2024

Οι ιθύνοντες της Τσέλσι φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει να σκέφτονται να προβούν σε αλλαγή προπονητή, με τον Ρούμπεν Αμορίμ να «παίζει δυνατά» για τον πάγκο τους.

Προβληματισμός επικρατεί στην Τσέλσι. Η διοίκηση των «μπλε» άρχισε να σκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει σε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας το καλοκαίρι. Η ήττα στον τελικό του Λιγκ Καπ από τη Λίβερπουλ (25/02) ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε στο ποτήρι, με τους ιθύνοντες να θεωρούν πως η ομάδα δεν μπορεί να βρει ρυθμό με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο «στο τιμόνι» της.

Η Τσέλσι, η οποία ξόδεψε πάνω από 400 εκατ. λίρες την περσινή σεζόν, έχει χάσει σημαντικά παιχνίδια τη φετινή σεζόν στην Premier League. Προς το παρόν ο πρόεδρος των «μπλε», Τοντ Μπόιλι δείχνει να στηρίζει τον Ποτσετίνο, εντούτοις είναι ανοικτό το ενδεχόμενο της απόλυσης του στο τέλος της σεζόν, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Daily Mail». 

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως η Τσέλσι εξετάζει την περίπτωση του Ρούμπεν Αμορίμ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας έως το καλοκαίρι του 2026 και σε αυτό υπάρχει ρήτρα εξαγοράς στα 20 εκατ. ευρώ. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει συνδεθεί και με τη Λίβερπουλ, ως υποψήφιος για να πάρει τη θέση του Γιούργκεν Κλοπ.
 

Με την Σπόρτινγκ φέτος ο Αμορίμ έχει 18 νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες σε 22 παιχνίδια, με την ομάδα του να βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 56 βαθμούς, δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο Μπενφίκα.

Το μαρτύριο του Ενκούκου δεν έχει τέλος: Τραυματίστηκε ξανά και μένει εκτός για 3-4 εβδομάδες
PREMIER LEAGUE

15:38 - 27.02.2024

Το μαρτύριο του Ενκούκου δεν έχει τέλος: Τραυματίστηκε ξανά και μένει εκτός για 3-4 εβδομάδες

Το μαρτύριο για τον Κρίστοφερ Ενκούκου δεν έχει τελειωμό. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός της Τσέλσι, δεν έχει βρει τα πατήματά του παρά τα 60 εκατομμύρια ευρώ που δαπανήθηκαν για την απόκτηση του, ενώ βρίσκεται ξανά στα «πιτς» μετά από νέο τραυματισμό.

Εκτός των συνόρων, η Σπόρτινγκ αγωνίζεται στους «16» του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα (6 και 14/03). Για να φτάσει εκεί χρειάστηκε να «κάμψει» το εμπόδιο της Γιουνγκ Μποις.