Το μέλλον του Τσάμπι Αλόνσο: «Ούτε Μπάγερν, ούτε Λίβερπουλ, ούτε Ρεάλ Μαδρίτης...»

Τσάμπι Αλόνσο

i

© PrtScr

Το μέλλον του Τσάμπι Αλόνσο: «Ούτε Μπάγερν, ούτε Λίβερπουλ, ούτε Ρεάλ Μαδρίτης...»

Κώστας Τόπας 09:09 - 28.02.2024

Ο Τσάμπι Αλόνσο θα μπορούσε να ενταχθεί σε μια ομάδα όπως τη Μπάγερν, τη Λίβερπουλ ή τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά για την ώρα ο Ισπανός τεχνικός έχει έναν και μοναδικό στόχο.

Ο Τσάμπι Αλόνσο θα είναι ένα από τα μεγάλα αστέρια στο μεταγραφικό παζάρι την επόμενη σεζόν. Ο προπονητής της Λεβερκούζεν είναι από τους πιο περιζήτητους σε όλη την Ευρώπη χάρη στην ιστορική του σεζόν στις «ασπιρίνες», ένα αδιανόητο κατόρθωμα που κάνει πολλές ομάδες να αρχίσουν να αναζητούν τον προπονητή.

Ο Ισπανός τεχνικός διατήρησε πάντα την πρόθεσή του να παραμείνει στη Λεβερκούζεν, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ θέλει πρώτα να εξασφαλίσει την κατάκτηση μιας ηρωικής Bundesliga πριν σκεφτεί το πιο άμεσο μέλλον του. Ωστόσο, πολλές ομάδες έχουν αρχίσει να χτυπούν την πόρτα του προπονητή για να αξιολογήσουν τις προτάσεις τους τους τελευταίους μήνες. Ομάδες όπως η Μπάγερν Μονάχου, η Λίβερπουλ ή ακόμα και τη Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρονται να έχουν τον Τσάμπι Αλόνσο στην τεχνική ηγεσία τους, έναν προπονητή που υπόσχεται να είναι μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο τις επόμενες σεζόν.

«Ούτε η Μπάγερν, ούτε η Λίβερπουλ, ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης…»


Πολλοί έχουν αρχίσει να κάνουν εικασίες για το μέλλον του Τσάμπι Αλόνσο, ανάμεσά τους και Λόταρ Ματέους, ο θρυλικός Γερμανός παίκτης. Ο πρώην παίκτης της Μπάγερν Μονάχου υποστήριξε τον Αλόνσο ως διάδοχο του Τούχελ στο τέλος της σεζόν: «Ο Τσάμπι Αλόνσο πρέπει να είναι επικεφαλής της λίστας της Μπάγερν λόγω του βιογραφικού του, της εξουσίας του και της επιτυχημένης δουλειάς του στη Λεβερκούζεν. Δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα προπονητής στην Ευρώπη ή στον κόσμο που ταιριάζει καλύτερα στην Μπάγερν Μονάχου από τον Τσάμπι Αλόνσο», εξήγησε.

Αν και θεωρεί τον Ισπανό προπονητή του Σαν Σεμπαστιάν ως τον καλύτερο δυνατό υποψήφιο για τον πάγκο των Βαυαρών, ο Ματέους αναγνωρίζει ότι ο Τσάβι δεν σκέφτεται να αλλάξει σκηνικό προς το παρόν: «Αλλά ο Alonso είναι επικεντρωμένος στην Λεβερκούζεν και νομίζω ότι αυτό είναι καλό. Δεν ενδιαφέρεται ακόμη για την Μπάγερν Μονάχου, ούτε για τη Λίβερπουλ ή τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ενδιαφέρεται μόνο για την κατάκτηση τριών τίτλων με τη Λεβερκούζεν τους επόμενους δυόμισι μήνες», εξηγεί.