Η Λίβερπουλ ανακάλεσε τον Όουεν Μπεκ για να καλύψει το κενό των Τσιμίκα και Ρόμπερτσον

Όουεν Μπεκ

i

©Liverpool

Η Λίβερπουλ ανακάλεσε τον Όουεν Μπεκ για να καλύψει το κενό των Τσιμίκα και Ρόμπερτσον

Κώστας Τόπας 09:59 - 03.01.2024

Η Λίβερπουλ διέκοψε τον δανεισμό του Ουαλού, Όουεν Μπεκ στη Νταντί, προκειμένου να λύσει την κρίση τραυματισμών στο αριστερό άκρο της άμυνας της, μετά την απώλεια και του Κώστα Τσιμίκα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ ελπίζει να έχει την απάντηση στα δεινά των τραυματισμών των «Reds» μετά την απώλεια του Άντι Ρόμπερτσον και του Κώστα Τσιμίκα από μακροχρόνιους τραυματισμούς τους τελευταίους μήνες. Αν και θα μπορούσε να είχε έρθει μια λύση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, φαίνεται ότι ο Γερμανός τεχνικός είναι πρόθυμος να δώσει στον 21χρονο Όουεν Μπεκ την ευκαιρία να εντυπωσιάσει στο «Άνφιλντ», αφού σημείωσε δύο γκολ και δύο ασίστ σε 17 παιχνίδια με τη Νταντί Γιουνάιτεντ.

Μια δήλωση από τον Νταντί επιβεβαίωσε την επιστροφή του στο «Άνφιλντ» και ευχαρίστησε τον Μπεκ για την υπηρεσία του κατά τη διάρκεια του δανεισμού του, έγραφε: «Ο Όουεν θα λείψει πολύ σε όλους στη Νταντί καθώς ήταν εξαιρετικός τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Όουεν για όλα όσα έχει δώσει στην Νταντί και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το μέλλον. Ο Όουεν θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος πίσω στο Νταντί και στο Στάδιο Scot Foam στο Ντενς Παρκ».

Ο Μπεκ έχει παίξει στο παρελθόν δύο φορές με τη Λίβερπουλ στο EFL Cup κατά τη διάρκεια της σεζόν 2021/22 – προερχόμενος από τον πάγκο ως αναπληρωματικός στα τέλη του χρόνου απέναντι στην Πρέστον και την Λέστερ. Ήταν επίσης αναπληρωματικός σε τρεις περιπτώσεις στην Premier League εκείνη τη σεζόν. Ο 14 φορές διεθνής Ουαλός με την U21, πέρασε το πρώτο μισό της περασμένης σεζόν ως δανεικός στην Μπόλτον της League One, αλλά έκανε μόλις εννέα εμφανίσεις πριν επιστρέψει στη Λίβερπουλ για να παίξει στην U21 των «Reds» στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Παραδέχτηκε την παράβαση στον Ζότα ο Ντουμπράφκα: «Δεν προσπάθησα να τον κόψω, αλλά στο τέλος ήταν πέναλτι»
PREMIER LEAGUE

13:14 - 02.01.2024

Παραδέχτηκε την παράβαση στον Ζότα ο Ντουμπράφκα: «Δεν προσπάθησα να τον κόψω, αλλά στο τέλος ήταν πέναλτι»

Ο τερματοφύλακας της Νιούκαστλ, Μάρτιν Ντουμπράφκα μετά το τέλος του αγώνα με τη Λίβερπουλ παραδέχτηκε πως έκανε πέναλτι στον Ζότα, παρόλο που προσπάθησε να τον αποφύγει.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρόμπερτσον αναμένεται να επιστρέψει αργότερα αυτόν τον μήνα μετά από έναν τραυματισμό στον ώμο που υπέστη ενώ έπαιζε για τη Σκωτία που χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση. Από την άλλη, δεν έχει οριστεί ημερομηνία επιστροφής για τον Τσιμίκα που έσπασε την κλείδα του κόντρα στην Άρσεναλ στα τέλη Δεκεμβρίου.