Σάλος στην Αγγλία με τον Ζότα: «Ντροπιαστικό! Προτίμησε να βουτήξει από το να σκοράρει σε άδειο τέρμα» - Η φάση που σήκωσε αντιδράσεις (vid)

Σάλος στην Αγγλία με τον Ζότα: «Ντροπιαστικό! Προτίμησε να βουτήξει από το να σκοράρει σε άδειο τέρμα» - Η φάση που σήκωσε αντιδράσεις (vid)

Δημήτρης Χούπης 10:41 - 02.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:54 - 02.01.2024

Έξαλλος ήταν ο Ίαν Ράιτ και ο Άλαν Σίρερ με τον Ντιόγκο Ζότα, ο οποίος κέρδισε το δεύτερο πέναλτι της Λίβερπουλ στο παιχνίδι με τη Νιούκαστλ.

Η Λίβερπουλ συνεχίζει... τρένο στην Premier League, επικρατώντας της Νιούκαστλ με 4-2. Με αυτή τη νίκη οι «κόκκινοι» παραμένουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 45 βαθμούς, τρεις πάνω από τη δεύτερη Άστον Βίλα και πέντε από τη Μάντσεστερ Σίτι

Ο Σαλάχ με μία ακόμα τρομερή εμφάνιση, με δύο γκολ και μία ασίστ, αλλά και τα τέρματα των Τζόουνς και Χάκπο ήταν εκείνα που έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Ωστόσο έχει δημιουργηθεί αρκετή συζήτηση για το πέναλτι που πήρε η Λίβερπουλ στα τελευταία λεπτά του αγώνα. 

Συγκεκριμένα ο Ντιόγκο Ζότα βγήκε μόνος με τον Ντουμπράφκα, εκείνος τον ανέτρεψε και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Με την απόφαση αυτή δύο θρύλοι του αγγλικού ποδοσφαίρου έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους. Ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ, Ίαν Ράιτ με μία ανάρτηση στο twitter σχολίασε αρνητικά τον Πορτογάλο, λέγοντας πως θα μπορούσε να είχε σκοράρει, αφού βρισκόταν σε κενή εστία, αλλά εκείνος προτίμησε να πέσει για να κερδίσει πέναλτι. 

«Προτίμησε να πέσει για πέναλτι από το να σκοράρει σε κενό τέρμα. Τα είδα όλα!», έγραψε ο θρύλος των «κανονιέρηδων». Πάνω σε αυτή την ανάρτηση, συμφώνησε και ο Άλαν Σίρερ, ο οποίος έγραψε «Ντροπή». Ωστόσο δεν ήταν οι μόνοι που πήραν θέση για το πέναλτι, αφού ο Τζον Τέρι υποστήριξε πως δεν υπήρχε καν παράβαση. «Πως ήταν αυτό πέναλτι; Το χειρότερο είναι ότι το VAR το έδωσε», έγραψε στο twitter.