Σαλάχ: «Στο ημίχρονο είπα ότι δεν μπορώ να πάω στο Copa Africa με τέτοια απόδοση»

Μοχάμεντ Σαλάχ

i

©Getty Images

Σαλάχ: «Στο ημίχρονο είπα ότι δεν μπορώ να πάω στο Copa Africa με τέτοια απόδοση»

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:10 - 02.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:13 - 02.01.2024

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αναφέρθηκε στην αλλαγή της απόδοσής του στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ τόνισε πως μίλησε με τρεις συμπαίκτες του στα αποδυτήρια.

Ένα... χορταστικό παιχνίδι έλαβε χώρα στο «Άνφιλντ», ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, με την πρωτοπόρο της Premier League, Λίβερπουλ, να επικρατεί με 4-2 της Νιούκαστλ, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής. Και τα έξι γκολ σημειώθηκαν στο β΄ μέρος, με τους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ να μετρούν 36 τελικές! 

Ο Moχάμεντ Σαλάχ ήταν ο MVP του συγκλονιστικού ματς, αφού ο Αιγύπτιος άνοιξε το σκορ στο 49ο λεπτό, ήταν εύστοχος σε πέναλτι στο 86΄, αλλά και ο δημιουργός των άλλων δύο γκολ των «κόκκινων» (74΄ Τζόουνς, 78΄ Χάκπο). Οι Ισάκ (54΄) και Μπότμαν (81΄) σημείωσαν τα γκολ για τις «καρακάξες».

Μάλιστα ο Σαλάχ έφτασε τα 150 γκολ στην Premier League με τη Λίβερπουλ, όταν πέτυχε το πρώτο γκολ απέναντι στη Νιούκαστλ και πλέον μόνο οι Ίαν Ρας, Ρότζερ Χάντ, Γκόρντον Χότζσον και Μπίλι Λίντελ έχουν περισσότερα γκολ για τους «κόκκινους» στο αγγλικό πρωτάθλημα!

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Σαλάχ αναφέρθηκε στην αλλαγή της απόδοσής του στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ τόνισε πως μίλησε με τρεις συμπαίκτες του στα αποδυτήρια.

«Στο ημίχρονο είπα ότι δεν μπορώ να πάω στο Copa Africa με τέτοια απόδοση, δεν θα μπορούσα να φύγω έχοντας τόσο κακό ημίχρονο. Μιλήσαμε με τους συμπαίκτες μου στα αποδυτήρια και αλλάξαμε την εικόνα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αιγύπτιος διεθνής