Ο Κλοπ... τρελάθηκε και ο Ντίας γελούσε μαζί του

Ο Κλοπ... τρελάθηκε και ο Ντίας γελούσε μαζί του

Δημήτρης Χούπης 08:45 - 02.01.2024

Ο Γιούργκεν Κλοπ κατά τη διάρκεια του αγώνα είχε μία από τις χαρακτηριστικές του «τρελές» αντιδράσεις, με τον Λουίς Ντίας να μην χάνει ευκαιρία να γελάσει μαζί του.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι γνωστός για τις έντονες αντιδράσεις του κατά τη διάρκεια των αγώνων. Άλλωστε είναι ένας εκ των πιο εκφραστικών προπονητών. Κατά τη διάρκεια του αγώνα της Λίβερπουλ με τη Νιούκαστλ λοιπόν ο Γερμανός... τρελάθηκε πιάνοντας το κεφάλι του, ενώ την ίδια ώρα άρχισε να τρέχει εκνευρισμένος. 

Η αντίδρασή του αυτή δεν έμεινε απαρατήρητη από τον Λουίς Ντίας, ο οποίος στην όψη του Γερμανού, γύρισε πίσω σε έναν συμπαίκτη του και στη συνέχεια ξέσπασε σε γέλια. 

Οι «κόκκινοι» λοιπόν περνάνε ίσως την καλύτερη περίοδο της φετινής σεζόν. Βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας τρεις βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Άστον Βίλα και πέντε από τη Μάντσεστερ Σίτι που έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Παρόλα αυτά ο Γιούργκεν Κλοπ δεν χάνει την παραμικρή ευκαιρία να εκνευριστεί και να προσφέρει στιγμές γέλιου τόσο προς το ποδοσφαιρικό κοινό όσο, όπως φαίνεται, και στους παίκτες του.