Ο Κλοπ έχασε τη βέρα του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών μετά τη νίκη της Λίβερπουλ απέναντι στη Νιούκαστλ

Ο Κλοπ έχασε τη βέρα του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών μετά τη νίκη της Λίβερπουλ απέναντι στη Νιούκαστλ

Sportal newsroom 09:15 - 02.01.2024

Ο Γιούργκεν Κλοπ μετά τη νίκη της Λίβερπουλ με τη Νιούκαστλ έχασε τη βέρα του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, την οποία και βρήκε μετά από λίγο.

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε με το δεξί το 2024, επικρατώντας της Νιούκαστλ με 4-2 στο πρώτο παιχνίδι του νέου έτους στην Premier League. Σαλάχ, Τζόουνς και Χάκπο ήταν οι σκόρερ των «κόκκινων», ενώ για την ομάδα του Έντι Χάου, Ίσακ και Μπότμαν ήταν εκείνοι που πέτυχαν τα δύο γκολ. Με αυτούς τους τρεις βαθμούς η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας τρεις βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Άστον Βίλα και πέντε από τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. 

Μετά το φινάλε του αγώνα λοιπόν άρχισε να πανηγυρίζει με το κοινό, αλλά συνέβη κάτι απρόοπτο. Ο Γερμανός την ώρα που πανηγύριζε έχασε τη βέρα του, κάτι που συνειδητοποίησε όταν πήγαινε προς τα αποδυτήρια. Αμέσως άρχισε να ψάχνει ενώ έβαλε και έναν άνθρωπο της ασφάλειας να την βρει. Όταν την είδε, την πήρε και τη φίλησε μπροστά στην κάμερα και αμέσως πήγε προς το κοινό... πανηγυρίζοντας ξανά. 

Στις δηλώσεις που έκανε μάλιστα, ανέφερε ότι ο κάμεραμαν τον βοήθησε να τη βρει, λέγοντας χιουμοριστικά ότι κέρδισε μερικά πλάνα δωρεάν. «Είχα χάσει ήδη μια φορά τη βέρα μου και τότε χρειάστηκε τη βοήθεια επαγγελματία δύτη γιατί ήμουν στη θάλασσα. Συμβαίνει κάποιες φορές, όταν χάνω 1-2 κιλά. 

Πανηγύριζα και μου έφυγε, ήμουν σε μεγάλο σοκ. Ο κάμεραμαν με... ενόχλησε κάποιες φορές φέτος, αλλά τώρα κέρδισε κάποια δωρεάν πλάνα γιατί με βοήθησε να την βρω και αυτό ήταν πολύ σημαντικό», είπε ο Γερμανός.