«Βράζουν» στη Νιούκαστλ για τη διαιτησία στο ματς με τη Λίβερπουλ (vid)
i

©Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images

«Βράζουν» στη Νιούκαστλ για τη διαιτησία στο ματς με τη Λίβερπουλ (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:26 - 02.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:56 - 02.01.2024

Ο Έντι Χάου μίλησε μετά την ήττα της Νιούκαστλ από τη Λίβερπουλ (4-2), τονίζοντας πως η ομάδα του αδικήθηκε.

Παρότι έχασε και πέναλτι με τον Μοχάμεντ Σαλάχ στο ξεκίνημα του αγώνα, η Λίβερπουλ κατάφερε να σκοράρει τέσσερις φορές στο δεύτερο ημίχρονο και να «λυγίσει» την αξιόμαχη Νιούκαστλ, στην 20η αγωνιστική της Premier League. 

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πήρε έτσι τους τρεις βαθμούς και έφθασε τους 45 στη φετινή Premier League, όντας στο +3 από την Άστον Βίλα και στο +5 από τη Μάντσεστερ Σίτι, αν και οι «πολίτες» έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο. Η Νιούκαστλ από την πλευρά της, έπεσε στην 9η θέση της κατάταξης με 29 βαθμούς.

Ωστόσο η Νιούκαστλ φωνάζει για τη διαιτησία στην αναμέτρηση με τους «reds». Ο Έντι Χάου θεωρεί ότι η ομάδα του αδικήθηκε στο πέναλτι που έκανε ο Ντουμπράφκα πάνω στον Ζότα

«Για μένα, αυτό δεν πρέπει να δίνεται» είπε ο Χάου για το δεύτερο πέναλτι της Λίβερπουλ που προήλθε από πτώση του Ζότα  και συνέχισε: «Νομίζω ότι ο Μάρτιν έχει τραβήξει τα χέρια του μακριά, (ο Ζότα) έχει κάνει δύο βήματα πριν πέσει κάτω, οπότε για μένα δεν είναι πέναλτι. 

Αυτό του Σον Λόνγκσταφ ήταν, λίγο πριν από αυτό το περιστατικό. Ακόμα και το πρώτο μπορώ να καταλάβω γιατί δόθηκε, αλλά η επαφή ήταν τόσο ελάχιστη, οπότε αισθανόμαστε αδικημένοι σε αυτές τις αποφάσεις», ανέφερε ο Άγγλος τεχνικός. 

Ο Κλοπ έχασε τη βέρα του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών μετά τη νίκη της Λίβερπουλ απέναντι στη Νιούκαστλ
PREMIER LEAGUE

09:15 - 02.01.2024

Ο Κλοπ έχασε τη βέρα του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών μετά τη νίκη της Λίβερπουλ απέναντι στη Νιούκαστλ

Ο Γιούργκεν Κλοπ μετά τη νίκη της Λίβερπουλ με τη Νιούκαστλ έχασε τη βέρα του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, την οποία και βρήκε μετά από λίγο.

Δείτε το σχετικό βίντεο: