Η Λίβερπουλ διαψεύδει για κατ' αρχήν συμφωνία με τον Αμορίμ
i

©Photo by Zed Jameson/MB Media/Getty Images

Η Λίβερπουλ διαψεύδει για κατ' αρχήν συμφωνία με τον Αμορίμ

Δημήτρης Χούπης 17:16 - 09.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:18 - 09.04.2024

Το tweet του Γερμανού δημοσιογράφου, Φλόριαν Πλέτενμπεγκ για προφορική συμφωνία Λίβερπουλ με Αμορίμ έβαλε... φωτιές, αλλά όπως αναφέρουν Άγγλοι ρεπόρτερ ακόμα δεν υπάρχει τίποτα.

Τις τελευταίες ώρες ένα tweet του Γερμανού δημοσιογράφου, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ άναψε... φωτιές για την κατ' αρχήν συμφωνία της Λίβερπουλ με τον Ρούμπεν Αμορίμ. Πιο αναλυτικά ο Γερμανός δημοσιογράφος από το γερμανικό Sky Sports είχε αναφέρει πως οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει ότι το συμβόλαιο που θα υπέγραφε ο Πορτογάλος προπονητής θα είχε διάρκεια μέχρι το 2027, δηλαδή για τρεις σεζόν.

Ωστόσο όπως αναφέρουν ρεπόρτερ που ασχολούνται με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, ακόμα δεν υπάρχει καμία συμφωνία ανάμεσα στον Αμορίμ και τη Λίβερπουλ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα τόσο με τον James Pearce όσο και με τον Neil Jones ο τεχνικός της Σπόρτινγκ είναι προφανώς μεγάλο φαβορί για την αντικατάσταση του Γιούργκεν Κλοπ.

Αινιγματική δήλωση για το μέλλον του Αμορίμ στη Σπόρτινγκ - Αφήνει... ανοιχτή πόρτα για τη Λίβερπουλ
PREMIER LEAGUE

16:33 - 05.04.2024

Αινιγματική δήλωση για το μέλλον του Αμορίμ στη Σπόρτινγκ - Αφήνει... ανοιχτή πόρτα για τη Λίβερπουλ

Ο προπονητής της Σπόρτινγκ. Ρούμπεν Αμορίμ, άφησε... ανοιχτή πόρτα για τη Λίβερπουλ λέγοντας πως δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον πορτογαλικό σύλλογο.

Αλλά ακόμα ο αγγλικός σύλλογος δεν του έχει κάνει ακόμα καν πρόταση. Τονίζει δε πως παρόλο που ο Αμορίμ είναι το φαβορί, οι άνθρωποι της Λίβερπουλ αναζητούν ακόμα τον προπονητή που θα κάτσει για τα επόμενα χρόνια στον πάγκο της ομάδας.

Την ίδια ώρα καλά είναι τα νέα για τους φίλους των «κόκκινων». Συγκεκριμένα, ο Άλισον, ο Άρνολντ, ο Ζότα και ο Μπαΐτσετιτς, που ήταν τραυματίες εδώ και καιρό, επέστρεψαν στις προπονήσεις. Κάπως έτσι θα είναι κανονικά στη διάθεση του Γιούργκεν Κλοπ για το τελευταίο μέρος της σεζόν. Όπου βρίσκει τη Λίβερπουλ στη δεύτερη θέση σε ισοβαθμία με την πρώτη Άρσεναλ και στα προημιτελικά του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα.