Ροντρίγκο: «Το 2017 ήμουν κοντά στη Λίβερπουλ, αλλά η συμφωνία χάλασε»
i

©Photo by Flor Tan Jun/Getty Images

Ροντρίγκο: «Το 2017 ήμουν κοντά στη Λίβερπουλ, αλλά η συμφωνία χάλασε»

Δημήτρης Χούπης 15:35 - 08.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:39 - 16.05.2024

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ροντρίγκο, αποκάλυψε ότι το 2017 είχε φτάσει κοντά στη Λίβερπουλ, αλλά ο Βραζιλιάνος έδωσε αρνητική απάντηση.

Ο Ροντρίγκο αποτελεί ένα από τα πιο υποσχόμενα ταλέντα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, ο οποίος από το 2020 είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Χρόνο με τον χρόνο μάλιστα ο Βραζιλιάνος είναι όλο και καλύτερος, βοηθώντας τη «βασίλισσα» να πετύχει τους στόχους της.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, θα μπορούσε να μην ήταν στην ομάδα της Μαδρίτης. Συγκεκριμένα, ο 23χρονος επιθετικός μιλώντας στον Guardian δήλωσε ότι το 2017 είχε φτάσει κοντά στη Λίβερπουλ, αλλά η συμφωνία είχε χαλάσει επειδή εκείνος απάντησε αρνητικά.

«Ήμουν κοντά στη Λίβερπουλ το 2017, με το deal να ήταν στα τρία εκατομμύρια ευρώ. Αλλά η συμφωνία χάλασε γιατί είχα αρνηθεί», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου στην αρχή.

Στη συνέχεια ο Ροντρίγκο σχολίασε πως ο λόγος που είχε αρνηθεί την πρόταση, παρόλο που ήταν καλή, ήταν γιατί ήθελε να μείνει στη Σάντος και να τελειώσει τις σπουδές του. «Ήθελα να μείνω στη Σάντος, να γράψω ιστορία, να τελειώσω τις σπουδές μου και μετά να φύγω, παρόλο που η πρόταση από τη Λίβερπουλ ήταν καλή», είπε στη συνέχεια.

Ο 23χρονος επιθετικός αποτελεί «προϊόν» των τμημάτων υποδομής της Σάντος, με την οποία μέτρησε 68 παιχνίδια, 14 γκολ και οκτώ ασίστ. Χωρίς ωστόσο να κατακτήσει κάποιον τίτλο με τη βραζιλιάνικη ομάδα. Στη σεζόν 2019-20 έκανε το μεγάλο βήμα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία έχει πάνω από 200 συμμετοχές, 52 γκολ και 40 ασίστ. Με τη φανέλα της «βασίλισσας» έχει ένα Champions League, δύο πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα, ένα Σούπερ Καπ Ισπανίας, ένα Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και ένα Παγκόσμιο Συλλόγων.