Κλοπ: «Αν η Γιουνάιτεντ παίξει όπως με εμάς απέναντι στην Άρσεναλ θα χάσει»

Κλοπ: «Αν η Γιουνάιτεντ παίξει όπως με εμάς απέναντι στην Άρσεναλ θα χάσει»

Δημήτρης Χούπης 08:32 - 08.04.2024

Ο Γιούργκεν Κλοπ σχολίασε πως αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίξει όπως με τη Λίβερπουλ απέναντι στην Άρσεναλ, τότε δεν θα έχει ελπίδες να κερδίσει, ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι οι «κόκκινοι» ήταν κυριαρχικοί, αλλά δεν πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χθες (7/4) έβαλε «στοπ» στη Λίβερπουλ, σε ένα παιχνίδι που ήρθε ισόπαλο 2-2 και ευνόησε την Άρσεναλ η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση σε ισοβαθμία με τους «κόκκινους». Ενώ την ίδια ώρα η Μάντσεστερ Σίτι παραμένει στην 3η θέση, σε απόσταση ενός πόντου και από τις δύο.

Ο τεχνικός της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, Γιούργκεν Κλοπ, μετά το τέλος του αγώνα σχολίασε μεταξύ άλλων πως αν οι «κόκκινοι διάβολοι» παίξουν έτσι απέναντι στην Άρσεναλ, δεν θα έχει ελπίδες να κερδίσει. Η Λίβερπουλ χθες είχε 15 σουτ στο πρώτο ημίχρονο έναντι μηδέν της Γιουνάιτεντ, η οποία στην πρώτη της τελική ισοφάρισε με τον Μπρούνο Φερνάντες και λίγο μετά προηγήθηκε με τον Μεϊνού. Ο Σαλάχ στο 84ο λεπτό από τα έντεκα βήματα διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

«Η Άρσεναλ είναι μια καλή ομάδα. Αν η Γιουνάιτεντ παίξει όπως σήμερα, η Άρσεναλ θα κερδίσει τον αγώνα. Είμαι 100% σίγουρος», ήταν τα λόγια του Γερμανού. Υπενθυμίζεται ότι οι «κανονιέρηδες» θα παίξουν απέναντι στην ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ μία αγωνιστική πριν το τέλος, στο Μάντσεστερ, σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται το αποτέλεσμά του να κρίνει και τον τίτλο, εάν δεν έχει κριθεί μέχρι τότε.

Λίγο νωρίτερα ο Γιούργκεν Κλοπ σχολίασε πως όσα χρόνια είναι προπονητής στη Λίβερπουλ δεν έχει δει τόσο κυριαρχική την ομάδα του απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως στα δυο παιχνίδια τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα. Όπου είχε συνολικά 62 σουτ, 34 στο Anfield και 28 στο Old Trafford. Ωστόσο σε καμία από τις δύο αναμετρήσεις δεν πήρε τη νίκη.

«Για μένα όσο είμαι προπονητής της Λίβερπουλ, δεν μας έχω δει να είμαστε τόσο κυριαρχικοί όπως ήμασταν σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Αλλά δυστυχώς δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε», σχολίασε συγκεκριμένα.