Μήνυμα του προέδρου της Ντίναμο Ζάγκρεμπ στον Μόντριτς, μέσω ολοσέλιδης... διαφήμισης στην Marca! (vid)

Ζάετς

i

Ζάετς/©Intime

Μήνυμα του προέδρου της Ντίναμο Ζάγκρεμπ στον Μόντριτς, μέσω ολοσέλιδης... διαφήμισης στην Marca! (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:10 - 06.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:15 - 06.04.2024

Ο πρόεδρος της Ντίναμο Ζάγκρεμπ και πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Βέλιμιρ Ζάετς έστειλε μήνυμα στον Λούκα Μόντριτς μέσω της ισπανικής εφημερίδας, Marca.

Στον προεδρικό θώκο της Ντίναμο Ζάγκρεμπ βρίσκεται εδώ και περίπου ένα μήνα ο Βέλιμιρ Ζάετς. Ο 68χρονος Κροάτης κέρδισε με θριαμβευτικό τρόπο τις εκλογές, καθώς συγκέντρωσε 31 ψήφους από τα 52 μέλη της συνέλευσης, αφήνοντας πίσω του τον Μπάρισιτς που είχε μόλις 19.

Ο Βέλιμιρ Ζάετς, ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ντίναμο Ζάγκρεμπ για μία δεκαετία (1974-1984) και διατέλεσε και προπονητής για μία σεζόν (1998-99) του συλλόγου έχει νέο ρόλο εντός της ομάδας από τον περασμένο Μάρτιο. Θυμίζουμε ότι ήταν στην προεδρία της κροατικής ομάδας, όταν αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στη φάση των «16» του Europa Conference League όπου τελικά αποκλείστηκε από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο Βέλιμιρ Ζάετς σκέφτεται από τώρα τις μεταγραφές που θέλει να κάνει η ομάδα του το καλοκαίρι ενόψει της νέας σεζόν και ένας από τους ποδοσφαιριστές που θέλει να αποκτήσει είναι ο Λούκα Μόντριτς. Πράγμα που το έδειξε με τον πιο ευφάνταστο τρόπο.

Ο πρόεδρος του κροατικού συλλόγου, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός της Ντίναμο Ζάγκρεμπ στο instagram, καθώς ξεφυλλίζει την έντυπη έκδοση της Marca που κυκλοφόρησε το Σάββατο (6/4) βλέπει στη δεύτερη σελίδα της μια φωτογραφία της φανέλας του Μόντριτς με το νούμερο 10, όπου στο κάτω μέρος της υπάρχει η υπογραφή του Ζάετς.

Με αυτόν τον τρόπο θέλει να δελεάσει τον Κροάτη σούπερ σταρ να βάλει και την δική του υπογραφή και να επιστρέψει στο σύλλογο του Ζάγκρεμπ όπου υπηρέτησε πρώτη φορά όταν ήταν μόλις 16 ετών.