Τρομερή παραδοχή Μαρσέλο: «Το 3-2 του Κριστιάνο επί της Μπάγερν δεν έπρεπε να μετρήσει, ήταν οφσάιντ» (vid)

Ο Μαρσέλο

i

© Intime

Τρομερή παραδοχή Μαρσέλο: «Το 3-2 του Κριστιάνο επί της Μπάγερν δεν έπρεπε να μετρήσει, ήταν οφσάιντ» (vid)

Κώστας Τόπας 14:54 - 05.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:57 - 05.04.2024

Ο άλλοτε αστέρας του Ολυμπιακού, Μαρσέλο παραδέχθηκε ότι ένα από τα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο εναντίον της Μπάγερν στο Champions League τη σεζόν 2016/17 δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς ο Πορτογάλος ήταν οφσάιντ.

Ο άλλοτε αστέρας του Ολυμπιακού, Μαρσέλο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο podcast «PodPah» έκανε ανασκόπηση της καριέρας του στη Ρεάλ και της σχέσης του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Μαρσέλο έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μπάγερν Μονάχου για το Champions League τη σεζόν 2016/17. Ήταν τα προημιτελικά και στον πρώτο αγώνα, που έγινε στη Γερμανία, η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε με 2-1. Στον δεύτερο αγώνα, η Μπάγερν ισοφάρισε το σκορ του πρώτου ματς και οι «μερένχες» κατέληξαν να κερδίζουν με 4-2 στην παράταση.

Πρώην διευθυντής της Μπαρτσελόνα: «Θα μπορούσαμε να αποκτήσουμε τον Εμπαπέ, αλλά προτίμησαν τον Ντεμπελέ»
LA LIGA

14:22 - 05.04.2024

Πρώην διευθυντής της Μπαρτσελόνα: «Θα μπορούσαμε να αποκτήσουμε τον Εμπαπέ, αλλά προτίμησαν τον Ντεμπελέ»

Η Μπαρτσελόνα σήμερα θα μπορούσε να έχει στο ρόστερ της τον Κιλιάν Εμπαπέ, ωστόσο το 2017 οι «μπλαουγκράνα» προτίμησαν να αποκτήσουν τον Ουσμάν Ντεμπελέ αντί του Γάλλου αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Σε εκείνη την παράταση, ο Κριστιάνο έγραψε το 3-2 στο 109' με πάσα του Μαρσέλο. Ένα γκολ που ομολόγησε ο Βραζιλιάνος δεν έπρεπε να μετρήσει, γιατί ο Πορτογάλος ήταν οφσάιντ όταν δέχθηκε την μπάλα.

«Ήταν οφσάιντ. Ήταν, αλλά πήγαινε να παραπονεθείς τώρα», είπε ο Μαρσέλο γελώντας. «Ήξερα ότι ήταν οφσάιντ. Σκέφτηκα: "Θεέ μου". Κοίταξα τον επόπετη, τον είδα να τρέχει και ανέπνευσα. Θα μπορούσα να είχα σουτάρει, αλλά βλέπεις τον Κριστιάνο δίπλα σου», ομολόγησε ο θρύλος των Μαδριλένων.

Ένα γκολ που έδωσε στη Ρεάλ Μαδρίτης μια θέση στα ημιτελικά του Champions League, αν και ο Μάρκο Ασένσιο πιστοποίησε την πρόκριση της ομάδας του με το γκολ που σημείωσε στο 112ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα, 4-2.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέληξε στην κατάκτηση του Champions League, νικώντας τη Γιουβέντους με 4-1 στον τελικό του Κάρντιφ.

Ο Μαρσέλο αποτέλεσε χρυσή σελίδα στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης. Επειτα από ένα πέρασμα από τη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ο 35χρονος Βραζιλιάνος αστέρας επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Φλουμινένσε. Εκεί που ήδη έχει κατακτήσει ένα Copa Libertadores κ ένα Sudamericana.

Ο Μαρσέλο έχει φτάσει τους 30 τίτλους σε συλλογικό επίπεδο, αριθμός που πολλοί λίγοι εν ενεργεία ποδοσφαιριστές έχουν. Με τη βραζιλιάνικη ομάδα ο άλλοτε αριστερός μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης έχει παίξει 73 φορές, σκοράροντας και έξι γκολ.