Ο Λουκάκου απάντησε στον CEO της Ίντερ που εμμέσως τον αποκάλεσε... χοντρό! (vid)
i

Ρομελού Λουκάκου/©Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images/Ideal Images

Ο Λουκάκου απάντησε στον CEO της Ίντερ που εμμέσως τον αποκάλεσε... χοντρό! (vid)

Κώστας Τόπας 08:15 - 23.02.2023 / Ανανεώθηκε: 08:16 - 23.02.2023

Ο Τζουζέπε Μαρότα μίλησε για τα κιλά του Ρομελού Λουκάκου, ωστόσο ο Βέλγος στράικερ απάντησε στον CEO της Ίντερ, με γκολ!

Η Ίντερ κέρδισε το πρώτο ματς (1-0) με την Πόρτο για την φάση των «16» του Champions League και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Μεγάλος πρωταγωνιστής των «νερατζούρι», ο Ρομελού Λουκάκου, ο οποίος σκόραρε το δεύτερο τέρμα του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση φέτος (είχε πετύχει γκολ κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν) και το πανηγύρισε δεόντως στέλνοντας απαντήσεις στους επικριτές του.

Ο Λουκάκου τη φετινή σεζόν ταλαιπωρήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τραυματισμό με αποτέλεσμα να χάσει έδαφος. Στην Ιταλία μάλιστα αναφέρεται ότι ο 29χρονος επιθετικός έχει πάρει και κάποια κιλά. Πράγμα το οποίο επιβεβαιώνει ο CEO της Ίντερ, Τζουζέπε Μαρότα, ο οποίος πριν τη σέντρα με την Πόρτο, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ο Βέλγος ήταν στον πάγκο.

«Εχει 103 κιλά να κουβαλήσει στις πλάτες του, πρέπει να είναι σωματικά έτοιμος. Δεν είναι ακόμα 100% σε φόρμα και επιστρέφει σταδιακά. Περιμένουμε τον Ρομέλου να κάνει σπουδαία πράγματα στο δεύτερο μισό της σεζόν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρότα. Από την πλευρά του πάντως, ο Βέλγος στράικερ φρόντισε να δώσει μια απάντηση με τον καλύτερο τρόπο, μιας και με το γκολ του έβαλε τις βάσεις πρόκρισης για την Ίντερ.