Λουκάκου: «Δεν μιλάω και δείχνω τι αξίζω στο γήπεδο»

Ρομέλου Λουκάκου

i

©glomex

Λουκάκου: «Δεν μιλάω και δείχνω τι αξίζω στο γήπεδο»

Κώστας Τσιακλής 17:54 - 09.10.2023

Ο Ρομέλου Λουκάκου μίλησε μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Κάλιαρι και απάντησε στους επικριτές του.

Ο Ρομέλου Λουκάκου απασχόλησε πολύ το ποδοσφαιρικό κοινό το περασμένο καλοκαίρι μέχρι να ενταχθεί στη Ρόμα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί έντονη κριτική. Ο Βέλγος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη και απάντησε στους επικριτές του λέγοντας πως αποδεικνύει τι αξίζει στο γήπεδο.

Η Ρόμα λοιπόν επικράτησε την Κυριακή (08/10) της Κάλιαρι με 1-4 και πανηγύρισε την τρίτη σερί νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «τζιαλορόσι» ήταν ξανά ο Ρομέλου Λουκάκου που πέτυχε δύο τέρματα και έφτασε τα εφτά με τη νέα του ομάδα (σε οκτώ συμμετοχές). Ο Βέλγος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και απάντησε στους επικριτές του, λέγοντας πως δείχνει τι αξίζει στο γήπεδο.

«Είμαι επαγγελματίας, δούλεψα πολύ αυτό το καλοκαίρι. Πολλοί άνθρωποι έχουν μιλήσει για μένα, δεν μιλάω και δείχνω τι αξίζω στο γήπεδο. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Λουκάκου μίλησε επίσης για τη νίκη και τη βελτίωση της Ρόμα: «Αυτή δεν είναι η ομάδα μου. Αυτή είναι η Ρόμα. Είμαστε ομάδα, πρέπει να βελτιωθούμε γιατί είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να πηγαίνουμε καλύτερα για τους φιλάθλους και την πόλη. Είμαι χαρούμενος για αυτή τη νίκη».

Επιπλέον ο επιθετικός των «τζιαλορόσι» κλήθηκε να αναφερθεί και στον Πάολο Ντιμπάλα, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Ο Ντιμπάλα είναι φανταστικός. Είναι κάποιος που βοηθά την ομάδα και με βοηθάει πολύ. Είναι κρίμα που τραυματίστηκε, ας ελπίσουμε ότι θα αναρρώσει σύντομα γιατί είναι ο πιο σημαντικός παίκτης στην ομάδα μας».

Τέλος ο Λουκάκου σχολίασε και τη σχέση του με τον προπονητή του, Ζοσέ Μουρίνιο: «Με τον Μουρίνιο έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση, ξέρει την οικογένειά μου. Έχω πίστη σε αυτόν και το αντίστροφο, αλλά είναι σκληρός όταν χρειάζεται. Είναι ο μόνος τρόπος να αναπτυχθείς ως παίκτης».