Λουκάκου: «Ήθελα να δουλέψω με τον Μουρίνιο από τότε που ήμουν 11 ετών»

Ρομέλου Λουκάκου

i

©PrtScr

Λουκάκου: «Ήθελα να δουλέψω με τον Μουρίνιο από τότε που ήμουν 11 ετών»

Κώστας Τσιακλής 18:40 - 31.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:50 - 31.08.2023

Ο Ρομέλου Λουκάκου παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ρόμα και μεταξύ άλλων δήλωσε ότι ήθελε να δουλέψει με τον Ζοσέ Μουρίνιο από τότε που ήταν 11 ετών.

Παίκτης της Ρόμα είναι με κάθε επισημότητα ο Ρομέλου Λουκάκου. Ο Βέλγος επιθετικός παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις με τη νέα του ομάδα και μίλησε για την υποδοχή που δέχτηκε αλλά και την επιθυμία του να δουλεύει με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Η Ρόμα λοιπόν ήρθε σε συμφωνία με την Τσέλσι για τον μονοετή δανεισμό του Βέλγου διεθνή έναντι 5.8000.000 ευρώ. Οι «τζιαλορόσι» ανακοίνωσαν νωρίτερα σήμερα την απόκτηση του Βέλγου, ο οποίος παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις. Μεταξύ άλλων ο Λουκάκου σχολίασε το πως αποδέχθηκε την πρόταση της Ρόμα, την υποδοχή που δέχθηκε από τους οπαδούς ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Συγκεκριμένα για την υποδοχή που είχε είπε: «Η υποδοχή που αυτός ο σύλλογος και αυτοί οι οπαδοί μου επιφύλαξαν, με συγκίνησαν και συνιστά ένα επιπρόσθετο κίνητρο για να δώσω τα πάντα για τη νέα μου ομάδα. Ανέπνευσα την ατμόσφαιρα του σταδίου Ολίμπικο ως αντίπαλος, ένιωσα τη θέρμη των ρομανίστι οπαδών και σήμερα είναι ωραίο που είμαι μέλος της ομάδας».

Για το πως επετεύχθη η συμφωνία σχολίασε: «Έφτασε μόνο ένα τηλεφώνημα για να πειστώ να υπογράψω. Οι ιδιοκτήτες μου τηλεφώνησαν λίγες ημέρες πριν από τη συμφωνία, μιλήσαμε για 30 λεπτά για τη φιλοδοξία που έχουν για αυτή την ομάδα και τους οπαδούς. Από τότε, τα πάντα εξελίχτηκαν γρήγορα».

Τέλος ο Λουκάκου μίλησε για τον Ζοσέ Μουρίνιο, λέγοντας: «Μιλήσαμε για αυτό που περιμένουν από μένα και την ομάδα. Από τότε που ήμουν 11 ετών, ήθελα να δουλέψω μαζί του, τώρα μπορώ να πω ότι θα το κάνω για τρίτη φορά (ήταν μαζί στην Τσέλσι και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Με γνωρίζει καλά, γνωρίζει καλά την οικογένειά μου, ξέρει τι άνθρωπος είμαι και εγώ γνωρίζω εκείνον. Μαζί μπορούμε να κάνουμε όμορφα πράγματα, έχουμε μία όμορφη ομάδα, θα πρέπει να δουλέψουμε και θα κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά».