«Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πέντε εκατ. ευρώ στη Ρόμα για τον Σολμπάκεν»

Όλα Σολμπάκεν

i

©Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images/Ideal Images

«Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πέντε εκατ. ευρώ στη Ρόμα για τον Σολμπάκεν»

Κώστας Τόπας 13:49 - 30.08.2023

Σύμφωνα με τον Νικολό Σίρα, ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση ύψους 5.000.000 ευρώ στη Ρόμα για την απόκτηση του Όλα Σολμπάκεν.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως κατάθεσε πρόταση στη Ρόμα για να εντάξει στο δυναμικό του τον Όλα Σολμπάκεν. Αυτό αναφέρει μάλιστα και ο έγκριτος Ιταλός ρεπόρτερ, Νικολό Σίρα, ο οποίος μάλιστα τονίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν στο τραπέζι πρόταση ύψους 5.000.000 ευρώ στους «τζιαλορόσι» για να παραχωρήσουν τον 24χρονο Νορβηγό δεξιό εξτρέμ.

Πριν μετακομίσει στη Ρόμα, ο νεαρός μεσοεπιθετικός κατέκτησε δύο πρωταθλήματα στην πατρίδα του με την Μπόντο Γκλιμτ, με την οποία έφτασε την άνοιξη του 2022 στα προημιτελικά του Europa Conference League. Πρόκειται για έναν υψηλόσωμο παίκτη (1.86 μ.) που μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης και δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις γύρω από την υπόθεση. Κι αυτό διότι σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ιταλία, ο παίκτης δεν είναι αρνητικός στο αφήσει τους Ρωμαίους για να βρει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Tον περασμένο Γενάρη η ομάδα της Ρώμης απέκτησε τον Σολμπάκεν και έκτοτε έπαιξε 14 φορές στο Καμπιονάτο (τις επτά ως βασικός) μέχρι το τέλος της περασμένης σεζόν. Τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει μία συμμετοχή, το περασμένο Σάββατο όταν μπήκε αλλαγή του Ντιμπάλα στο ματς με την Ελλάς Βερόνα στο 68'. Να τονιστεί πως είναι οκτώ φορές διεθνής και έχει πετύχει ένα γκολ.