Αναχώρησε για Σερβία ο Ολυμπιακός

Ορτέγα

i

©intime

Αναχώρησε για Σερβία ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Χούπης 12:48 - 30.08.2023

Η αποστολή του Ολυμπιακού, αναχώρησε για τη Σερβία ενόψει της ρεβάνς με την Τσουκαρίτσκι για τα playoffs του Europa League.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για τη Σερβία, όπου αύριο (31/8) θα αντιμετωπίσει την Τσουκαρίτσκι για τη ρεβάνς των playoffs του Europa League

Σήμερα (30/8) το απόγευμα αναμένεται να γίνει η συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο όπου θα γίνει ο αγώνας, το Gradski stadion Dubocica. Ενώ αμέσως μετά ο Ολυμπιακός θα κάνει προπόνηση στο γήπεδο. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και ο Ρόντινεϊ θα εκπροσωπήσουν τους «ερυθρόλευκους» στη συνέντευξη Τύπου. 

Στο πρώτο παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ είχε επικρατήσει με 3-1 της σερβικής ομάδας, με τον Αγιούμπ Ελ Καμπί και τον Φορτούνη να πετυχαίνουν τα γκολ για τον Ολυμπιακό, ενώ το τέρμα της Τσουκαρίτσκι το έβαλε ο Μιλαντίνοβιτς.

Το μυαλό του Ολυμπιακού είναι στο ματς με την Τσουκαρίτσκι, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν σε αναζήτηση για ακραίο επιθετικό. Ένα όνομα που έχει ακουστεί είναι του Όλα Σολμπάκεν, ο οποίος αγωνίζεται στη Ρόμα

Όπως αναφέρουν ιταλικά Μέσα, ο Νορβηγός εξτρέμ είναι στη λίστα του Ολυμπιακού, αλλά η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη. Κι αυτό γιατί κι άλλες ομάδες τόσο από την Ιταλία όσο κι από τη Γαλλία έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 24χρονο. Παρόλα αυτά σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο παίκτης δεν είναι αρνητικός στη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό το φετινό καλοκαίρι.