«Τρέλα» για Λουκάκου: Σχεδόν 50.000 άτομα παρακολουθούσαν την πτήση του στη Ρώμη (vid)

Ρομέλου Λουκάκου

i

PrtScr

«Τρέλα» για Λουκάκου: Σχεδόν 50.000 άτομα παρακολουθούσαν την πτήση του στη Ρώμη (vid)

Κώστας Τόπας 11:46 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:52 - 30.08.2023

Αριθμός ρεκόρ ανθρώπων παρακολούθησε την πτήση του Ρομέλου Λουκάκου στη Ρώμη από το Λονδίνο.

Ο Ρομέλου Λουκάκου βρίσκεται στα πρόθυρα της ολοκλήρωσης της απομάκρυνσής του από το «Στάμφορντ Μπριτζ», καθώς έχει συνδεθεί με ομάδες όπως η Γιουβέντους, η Ίντερ και η Τότεναμ αυτό το καλοκαίρι. Πλέον όμως είναι έτοιμος να υπογράψει στη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο με τη μορφή δανεισμού για τη σεζόν, αφού ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο δεν τον υπολόγιζε στους «μπλε».

Ο Βέλγος στράικερ συμφώνησε να μειώσει τις απαιτήσεις του κατά ένα τρίτο για να ενταχθεί στο «τζιαλορόσι» και ετσι οι Λονδρέζοι δεν θα πληρώσουν ούτε ευρώ από τον μισθό του αυτή τη σεζόν. Αφού απόλαυσε δύο παραγωγικές περιόδους στη Serie A με την Ίντερ, ο 30χρονος επιθετικός πλησιάζει την επιστροφή του στην κορυφαία κατηγορία της Ιταλίας για την αγωνιστική περίοδο 2023/24.

Και οι οπαδοί της Ρόμα είναι φαινομενικά ενθουσιασμένοι με την προσθήκη του Λουκάκου. Αυτό άλλωστε φαίνεται από το γεγονός ότι περισσότεροι από 5.000 οπαδοί τον περίμεναν στο αεροδρόμιο για να τον υποδεχθούν. Και πριν το κάνουν μάλιστα, σύμφωνα με το «Cronache di spogliatoio», 47.300 άτομα παρακολούθησαν την πτήση του Λουκάκου στη Ρώμη. Πρόκειται για ρεκόρ για την πτήση με τις περισσότερες παρακολουθήσεις που έχουν γίνει ποτέ σε ραντάρ πτήσης.

Το απίστευτο είναι ότι ο Λουκάκου μεταφέρθηκε απευθείας από το Λονδίνο στη Ρώμη το απόγευμα της Τρίτης (29/08) από τον ιδιοκτήτη της Ρόμα, Νταν Φρίντκιν, ο οποίος έχει άδεια πιλότου και είναι ιδρυτής και πρόεδρος του Air Force Heritage Flight Foundation. Επιπλέον, ένας από τους εννέα πολίτες πιλότους που έχουν τα προσόντα να πετούν σε σχηματισμό με ομάδες επίδειξης της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ!