Επίσημη πρόταση της Γιουνάιτεντ στην Τσέλσι για τον Κουκουρέγια

Μαρκ Κουκουρέγια

i

©PrtScr

Επίσημη πρόταση της Γιουνάιτεντ στην Τσέλσι για τον Κουκουρέγια

Κώστας Τσιακλής 19:19 - 29.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:22 - 29.08.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Τσέλσι για το δανεισμό του Μαρκ Κουκουρέγια.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει την προσπάθεια για τη μεταγραφή αριστερού μπακ. Ο Μαρκ Κουκουρέγια φαίνεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των «κόκκινων διαβόλων» αφού πλέον κατέθεσαν επίσημη πρόταση στην Τσέλσι για το δανεισμό του. Η Τσέλσι πάντως ζητάει περισσότερα χρήματα από αυτά που προσφέρει η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ.

Η ομάδα του Μάντσεστερ πούλησε στην Αλ Νασρ τον Άλεξ Τέλες ενώ παραχώρησε δανεικό τον Μπράντον Γουίλιαμς στην Ίπσουιτς. Αυτό που δεν υπολόγισαν οι άνθρωποι της ομάδας ήταν οι τραυματισμοί των Τάιλερ Μαλάσια και Λουκ Σο. Ο Άγγλος αριστερός μπακ τραυματίστηκε λίγες μέρες πριν από το παιχνίδι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για αρκετό χρονικό διάστημα.

Γνωρίζοντας αυτά τα δεδομένα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζητά τη λύση στο πρόβλημα μέσω κάποιας μεταγραφής χαμηλού κόστους. Τις προηγούμενες μέρες είχε αναφερθεί πως η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ χτύπησε την πόρτα της Τσέλσι και ρώτησε για τις συνθήκες δανεισμού του Μαρκ Κουκουρέγια. Η Γιουνάιτεντ φέρεται να πέρασε και στο επόμενο στάδιο αφού σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο και τον Ντέιβιντ Ορνστέιν, κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του. 

Όπως αναφέρεται η Γιουνάιτεντ προσφέρει στην Τσέλσι δύο εκατομμύρια ευρώ για να της τον δανείσει όμως οι «μπλε» ζητούν περισσότερα. Οι διαπραγματεύσεις αναμένεται να συνεχιστούν προκειμένου να επέλθει συμφωνία. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρομάνο ισχυρίζεται πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα κινηθεί για άλλο αριστερό μπακ όσο είναι μέσα σε συζητήσεις για τον Ισπανό. Ο Κουκουρέγια πάντως είναι ανοικτός στη μετακίνηση του στο «Όλντ Τράφορντ». Αυτό γιατί μοιάζει να μην βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο αφού ο Αργεντινός προπονητής προτιμάει τον Μπεν Τσίλγουελ. 

Μάλιστα ο 25χρονος άσος δεν έχει καταφέρει ακόμα να αγωνιστεί τη φετινή σεζόν. Ο Κουκουρέγια είχε μείνει στον πάγκο και στα τρία ματς με Λίβερπουλ, Γουέστ Χαμ και Λούτον. Την περασμένη σεζόν κατέγραψε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και είχε απολογισμό δύο ασίστ. Η Τσέλσι τον είχε αποκτήσει από τη Μπράιτον με περίπου 65 εκατομμύρια ευρώ.