Στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ταλιαφίκο

Νίκολας Ταλιαφίκο

i

©Intime

Στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ταλιαφίκο

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:54 - 29.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:03 - 29.08.2023

Ο Νίκολας Ταλιαφίκο βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.

Σε αναζήτηση παίκτη για την αριστερή πτέρυγα της άμυνας βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον Νίκολας Ταλιαφίκο. 

Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ, γνωρίζει καλά τον Ταλιαφίκο από την κοινή τους θητεία στον Άγιαξ και εφόσον δεν προχωρήσει η περίπτωση του Μαρκ Κουκουρέγια, τότε η αγγλική ομάδα θα προσπαθήσει να κάνει δικό της τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή. Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα από το Μάντσεστερ έχει περιορισμένο μπάτζετ αλλά θέλει έναν αριστερό μπακ που να ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού του Έρικ Τεν Χαγ.

Η Τσέλσι είναι ανοιχτή σε προσφορές για τον Κουκουρέλα, αλλά έχει και άλλες ομάδες όπως η Γουέστ Χαμ, η Ντόρτμουντ και η Μπέρνλι που δείχνουν ενδιαφέρον για τον άλλο αριστερό μπακ των «μπλε», Ίαν Μάατσεν, ο οποίος δεν έχει ακόμη δεσμευτεί για νέο συμβόλαιο. Από τη άλλη πλευρά ο Ταλιαφίκο παίζει τακτικά στη Λυών. 

Ο Ταλιαφίκο εντάχθηκε στη Λυών για κάτι λιγότερο από 5 εκατομμύρια ευρώ από τον Άγιαξ το περασμένο καλοκαίρι. Από τη μετακίνησή του, έχει αγωνιστεί 41 φορές για τη γαλλική ομάδα, σκοράροντας δύο φορές και σημειώνοντας πέντε ασίστ. Ο Αργεντινός διεθνής έπαιξε και στα τρία παιχνίδια της Ligue 1 με τη Λυών αυτή τη σεζόν, σκοράροντας ένα τέρμα.