Ήρθε σε επαφή με την Τότεναμ για τον Χόιμπιεργκ η Γιουνάιτεντ

Πιέρ Εμίλ Χόιμπιεργκ

i

©PrtScr

Ήρθε σε επαφή με την Τότεναμ για τον Χόιμπιεργκ η Γιουνάιτεντ

Κώστας Τσιακλής 17:50 - 29.08.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με μέσα του εξωτερικού ήρθε σε επαφή με την Τότεναμ για τον Πιέρ Εμίλ Χόιμπιεργκ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ενισχυθεί στη μεσαία γραμμή και φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με την Τότεναμ για τον Πιέρ Εμίλ Χόιμπιεργκ. Οι «Σπερς» μοίαζει να μην είναι αρνητικοί να παραχωρήσουν τον παίκτη, ο οποίος έχει χάσει τη θέση του μετά την έλευση του Άγγελου Ποστέκογλου. 

Το τέλος της μεταγραφικής περιόδου πλησιάζει επικίνδυνα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα το πλάνο της. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ θέλει να προσθέσει ακόμα ένα παίκτη στη μεσαία γραμμή και εξετάζει τις επιλογές της. Τον προηγούμενο καιρό είχε συνδεθεί με τον Σόφιαν Άμραμπατ της Φιορεντίνα αλλά και με τον Ράιαν Γκράβενμπερχ της Μπάγερν Μονάχου. Μάλιστα για τον τελευταίο είχε αναφερθεί πως μπορεί να υπάρξει ανταλλαγή με τον Σκοτ ΜακΤόμινεϊ. 

Ακόμα ένα όνομα που βγήκε στο φως της δημοσιότητας είναι αυτό του Πιέρ Εμίλ Χόιμπιεργκ. Σύμφωνα με το Sky Sports λοιπόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε σε επαφή με την Τότεναμ για την απόκτηση του. Ο Δανός μέσος μπήκε στα τελευταία δύο χρόνια του συμβολαίου του και οι «Σπερς» φαίνεται να είναι ανοικτοί στην παραχώρηση του αν λάβουν μια καλή πρόταση. Άλλωστε ο Χόιμπιεργκ είχε φτάσει κοντά στη μεταγραφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης. 

Ο 28χρονος βρίσκεται στην Τότεναμ από Αύγουστο του 2020 όταν και αποκτήθηκε με περίπου 16,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο Χόιμπιεργκ την περασμένη σεζόν κατέγραψε 44 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και είχε απολογισμό πέντε γκολ και επτά ασίστ. Φέτος όμως η κατάσταση έχει αλλάξει αφού ο Άγγελος Ποστέκογλου τον άφησε τον πάγκο και στις τρεις πρώτες αναμετρήσεις των Λονδρέζων στην Premier League.

Την ίδια ώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να ψάχνει και ένα αριστερό μπακ, ο οποίος θα καλύψει το κενό που άφησε ο Λουκ Σο μετά τον τραυματισμό του. Ένας από τους βασικούς υποψήφιους είναι ο Μαρκ Κουκουρέγια, για τον οποίο απευθύνθηκε στην Τσέλσι για πιθανό δανεισμό.