Ανατροπή με Βλαχοδήμο: Είπε το «ναι» στη Νότιγχαμ, σύμφωνα με την «O Jogo»

Οδυσσέας Βλαχοδήμος

i

©Intime

Ανατροπή με Βλαχοδήμο: Είπε το «ναι» στη Νότιγχαμ, σύμφωνα με την «O Jogo»

Κώστας Τόπας 12:26 - 29.08.2023

Νέο δημοσίευμα από την Πορτογαλία, αυτή τη φορά από την «O Jogo» αναφέρει ότι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είναι θετικός στην μετακόμισή του στην Νότιγχαμ Φόρεστ.

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Οδυσσέα Βλαχοδήμου. Μετά το φραστικό επεισόδιο που είχε με τον Ρότζερ Σμιντ, ο Έλληνας κίπερ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Μπενφίκα. Την περασμένη εβδομάδα το Sky Sports Germany, αποκάλυψε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον 29χρονο πορτιέρε, ωστόσο η υπόθεση δεν έχει προχωρήσει ακόμα.

Επειτα, στο παιχνίδι για την απόκτησή του μπήκε και η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ωστόσο, δημοσίευμα της «A Bola», ανέφερε πως ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος «φρενάρει» τη μετακίνησή του στην ομάδα της Premier League, καθώς δεν ήθελε να ρισκάρει πιθανή του επιστροφή στην Ελλάδα μέσω δανεισμού στον Ολυμπιακό. 

Αυτή τη φορά η έγκυρη πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo», ανατρέπει τα δεδομένα, λέγοντας πως ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είναι θετικός στην μετακόμισή του στο «City Ground» για λογαριασμό της Νότιχαμ Φόρεστ, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο της για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει καταθέσει ήδη πρόταση στους «Αετούς» ύψους 9.000.000 ευρώ. Ενα ποσό το οποίο είναι κοντά στις απαιτήσεις της Μπενφίκα. Ολα δείχνουν ότι τις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις και πως ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδας θα ετοιμάσει σύντομα βαλίτσες για Αγγλία.