«Ο Βλαχοδήμος δεν θέλει Νότιγχαμ γιατί θα δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό»

Βλαχοδήμος

i

© intime

«Ο Βλαχοδήμος δεν θέλει Νότιγχαμ γιατί θα δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό»

Κώστας Τόπας 09:38 - 29.08.2023

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δεν είναι θετικός στην αποχώρησή του από την Μπενφίκα για λογαριασμό της Νότιγχαμ Φόρεστ και είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα στους «Αετούς» για να κερδίσει ξανά γάντια βασικού.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δεν έχει παρασυρθεί ακόμα από το ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Νότιγχαμ Φόρεστ και, αυτή τη στιγμή, δεν έχει άλλες επιλογές που να θεωρεί ελκυστικές για να φύγει από το «Ντα Λουζ».  πως μετέδωσε η «A BOLA», ο αγγλικός σύλλογος διαπραγματεύεται με την Μπενφίκα τη μόνιμη μεταγραφή του Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη πλησίασε τα 10.000.000 ευρώ που ζητούσαν οι «Αετοί», συμπεριλαμβανομένων των μπόνους που σχετίζονται με την απόδοση του «Ody» και του συλλόγου– αλλά θα πρέπει να πείσει και τον Βλαχοδήμο.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν στην Πορτογαλία, αυτή τη στιγμή ο Βλαχοδήμος εξακολουθεί να αντιστέκεται στη Νότιγχαμ, κι αυτό διότι αν αποδεχτεί την πρόταση τότε ενδέχεται  να δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό στο μέλλον. Κάτι που όπως τονίζει η «Α Bola» δεν είναι προτεραιότητα του 29χρονου κίπερ, καθώς επιθυμεί να παραμείνει στο ρόστερ της Μπενφίκα και να παλέψει για μία θέση στο αρχικό σχήμα, μετά τη διαμάχη που είχε με τον προπονητή του, Ρότζερ Σμιντ.

Ολα αυτά, λίγες ημέρες αφότου ρεπόρτερ του Sky Sports Germany, Φλόραν Πλέτενμπεργκ, αποκάλυψε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Υπενθυμίζεται ότι ο έμπειρος πορτιέρε ήταν βασικός στην Μπενφίκα από τότε που έφτασε στο «Ντα Λουζ», το 2018/2019 και μετράει 223 αγώνες με την πορτογαλική ομάδα, ενώ πέρυσι ο 29χρονος Έλληνας πορτιέρε πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την πορτογαλική ομάδα για 38η φορά στην ιστορία του συλλόγου και πρώτη μετά το 2019.