Απέρριψε πρόταση της Τσέλσι για τον Σμιθ Ρόου η Άρσεναλ

Εμίλ Σμιθ Ρόου

i

©PrtScr

Απέρριψε πρόταση της Τσέλσι για τον Σμιθ Ρόου η Άρσεναλ

Κώστας Τσιακλής 18:37 - 29.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:37 - 29.08.2023

Η Άρσεναλ φέρεται να απέρριψε πρόταση της Τσέλσι για την απόκτηση του Εμίλ Σμιθ Ρόου.

Η Άρσεναλ φέρεται να απέρριψε προσφορά της Τσέλσι για τον Εμίλ Σμιθ Ρόου. Οι «κανονιέρηδες» ενημέρωσαν τους «μπλε» πως δεν είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν τον παίκτη σε κάποιον ανταγωνιστή τους. 

Η έλευση του Μαουρίσιο Ποτσετίνο στο «Στάμφορντ Μπριτζ» έχει προκαλέσει πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της Τσέλσι. Ενδεικτικό αυτού είναι ότι έχουν αποκτηθεί 10 νέοι ποδοσφαιριστές ενώ την πόρτα της εξόδου πέρασαν πάνω από 13 παίκτες. Παρά τον υψηλό αριθμό μεταγραφών η Τσέλσι μοιάζει ακόμα να μην έχει ολοκληρώσει τις προθήκες της. 

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η ομάδα του Ποτσετίνο επιθυμεί να ενισχυθεί στη μεσοεπιθετική γραμμή και θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Εμίλ Σμιθ Ρόου. Η τσέλσι κατέθεσε μια προσφορά στην Άρσεναλ, χωρίς όμως να γίνεται γνωστό το ποσό αυτής. Οι «κανονιέρηδες» απέρριψαν την προσφορά της Τσέλσι και την ενημέρωσαν ότι δεν σκοπεύουν να παραχωρήσουν τον παίκτη στην ίδια ή σε κάποιον άλλο ανταγωνιστή. Αξίζει να σημειωθεί πως για τον Σμιθ Ρόου είχε ενδιαφερθεί και η Γουέστ Χαμ.

Ο νεαρός Άγγλος δεν διανύει και τις καλύτερες του μέρες στο «Έμιρεϊτς» αφού την περασμένη σεζόν έχασε αρκετά παιχνίδι εξαιτίας των τραυματισμών που αντιμετώπισε. Αυτό αποδεικνύεται και από τα νούμερα αφού είχε σημειώσει μόλις 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Πλέον ο Σμιθ Ρόου έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα και στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου έχει παίξει μόλις τρία λεπτά στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Community Shield

Μετά και τις μεταγραφές των Κάι Χάβερτς και Ντέκλαν Ράις, ο χρόνος συμμετοχής του αναμένεται να παραμείνει μικρός. Συνολικά ο Σμιθ Ρόου μετράει 18 γκολ και 11 ασίστ σε 97 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.