Αγγλική μάχη για τον Φατί

Ανσού Φατί

Αγγλική μάχη για τον Φατί

Ορέστης Καδδάς 11:36 - 30.08.2023

Τότεναμ και Τσέλσι φαίνεται ότι ενδιαφέρονται για τον Ανσού Φατί, με την ομάδα του Ποστέκογλου να βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τη Μπαρτσελόνα για το δανεισμό του.

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει τρόπους για να «ντριμπλάρει» το Finacial Fair Play και να ελευθερώσει τους πόρους της και στην προσπάθειά της αυτή δεν είναι απίθανο να χρειαστεί να παραχωρήσει έστω και ως δανεικό ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της, τον Ανσού Φατί. Η Τότεναμ βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για τον δανεισμό του με την ομάδα του Τσάβι βέβαια να θέλει οπωσδήποτε η ομάδα του Λονδίνου να καλύψει ολόκληρο το μισθό του Ισπανού.

Στο κόλπο σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο βρίσκεται και η Τσέλσι, η οποία παρακολουθεί τις εξελίξεις χωρίς ωστόσο να έχει κάνει ακόμα κάποια επίσημη πρόταση στους «Μπλαουγκράνα».

Ο Φατί είναι ακόμα μόνο 20 χρονών και εάν και τα τελευταία χρόνια έχει αρκετά προβλήματα τραυματισμών που δεν του έχουν επιτρέψει να εκτοξεύσει την απόδοσή του, δεν παύει να θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα σημαντικό περιουσιακό στοιχεία της ομάδας από τη Βαρκελώνη.

Στη Μπαρτσελόνα όμως κινούνται σε ρυθμούς Ζοάο Φέλιξ τις τελευταίες ώρες και το ίδιο αναμένεται να κάνουν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Πορτογάλο, είναι πιθανό να χρειαστεί να «θυσιάσουν» τον νεαρό εξτρέμ, έστω και αν είναι για μια μόνο σεζόν.

Την περασμένη σεζόν είχε 10 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και φάνηκε να βρίσκει και πάλι τα πατήματά του, έπειτα από δύο χρονιές γεμάτες τραυματισμούς.