Η Φούλαμ απέκλεισε την Τότεναμ από το Carabao Cup  - Όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς

Φούλαμ

i

©Photo by Andrew Redington/Getty Images

Η Φούλαμ απέκλεισε την Τότεναμ από το Carabao Cup - Όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς

Κώστας Τσιακλής 00:03 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 00:42 - 30.08.2023

Η Φούλαμ απέκλεισε στη διαδικασία των πέναλτι την Τότεναμ και η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου αποχαιρέτησε το Carabao Cup από τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Η Φούλαμ έκανε την έκπληξη και απέκλεισε την Τότεναμ στη διαδικασία των πέναλτι με σκορ 5-3 (1-1 κανονική διάρκεια). Μοιραίος για τους «Σπερς» ήταν ο Ντάβιντσον Σάντσες, ο οποίος ήταν ο μοναδικός παίκτης που δεν ευστόχησε στη «ρώσικη ρουλέτα». Όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς.

Σε ένα παιχνίδι με πολλές αλλαγές στις βασικές ενδεκάδες, η Φούλαμ μπήκε καλύτερα και απείλησε στο 7' με την κεφαλιά του Ροντρίγκο Μουνίθ που έφυγε λίγο άουτ. Στο 19' οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν. Ο Τομ Κέρνι έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή, ο Χάρισον Ριντ έκανε το τακουνάκι, η μπάλα κόντραρε πάνω στον Φαν Ντε Φεν και κατέληξε στα δίχτυα του Φόρστερ για το 1-0.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα συνέχισε να πολιορκεί την εστία του Φόρστερ όμως δεν κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Κορυφαία της ευκαιρία ήταν στο 45' με το διαγώνιο σουτ του Μουνίθ το οποίο σταμάτησε στον Άγγλο τερματοφύλακα. Στο δεύτερο ημίχρονο η Τότεναμ ξεκίνησε καλύτερα και έφτασε στην ισοφάριση με την κοντινή κεφαλιά του Ριτσάρλισον στο 56'. 

Στο 79' οι «Σπερς» είχαν μια καλή ευκαιρία να προηγηθούν όμως ο Ρόντακ σταμάτησε το πλασέ του Σόλομον. Τελικά το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι όπου η Φούλαμ επικράτησε με 5-3. Μοιραίος για τους «Σπερς» ήταν ο Ντάβιντσον Σάντσες, ο οποίος ήταν ο μοναδικός παίκτης που δεν ευστόχησε στη «ρώσικη ρουλέτα».

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζει η μεγάλη ανατροπή της Κρίσταλ Πάλας. Η ομάδα του Ρόι Χόντσον βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Πλίμουθ όμως γύρισε το ματς μέσα σε τέσσερα λεπτά. Σκόρερ ήταν οι Όντσον Εντουάρντ και Ζαν Φιλίπ Ματετά (2). Ο τελευταίος μάλιστα ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του με γκολ στο 83', κάνοντας ταυτόχρονα το 2-4. Από τις ομάδες τις Premier League προκρίθηκαν επίσης Μπόρνμουθ, Λούτον, Μπρέντφορντ και Γουλβς.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς: 

Σουόνσι 2-3 Μπόρνμουθ

Μπέρμιγχαμ 1-3 Κάρντιφ

Μπόλτον 1-3 Μίντλεσμπρο

Μπρίστολ Σίτι 0-1 Νόριτς

Έξετερ 1-1 (5-3 πεν.) Στίβενεϊτζ

Φούλαμ 1-1 (5-3 πεν.) Τότεναμ

Λούτον 3-2 Τζίλινγχαμ

Νιούπορτ 1-1 (0-3 πεν.) Μπρέντφορντ

Πλίμουθ 2-4 Κρίσταλ Πάλας

Πορτ Βέιλ 0-0 (2-0 πεν.) Κρίου Αλεξάντρα

Πόρτσμουθ 1-1 (4-5 πεν.) Πέτερμπορο

Σέφιλντ Γουένστεϊ 1-1 (4-5 πεν.) Μάνσφιλντ

Στόυοκ 6-1 Ρόδεραμ

Τρανμίρ 0-2 Λέστερ

Γουλβς 5-0 Μπλάκπουλ

Ρέξαμ 1-1 (3-4 πεν.) Μπράντφορντ

Γουίκομπ 0-1 Σάτον

Ρέντνγκ 2-2 (1-3 πεν.) Ίπσουιτς 

Σάλφορντ 1-1 (9-8 πεν.) Λιντς