Σοκ στην Παρί Σεν Ζερμέν με τον Ερναντέζ

Λούκας Ερναντές

i

PrtScr

Σοκ στην Παρί Σεν Ζερμέν με τον Ερναντέζ

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:14 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 12:00 - 17.05.2024

Δυσάρεστα είναι τα νέα του τραυματισμού του Λούκας Ερναντέζ, καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον Λούκας Ερναντέζ, μετά τον τραυματισμού του στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Παρί Σεν Ζερμέν, για τα ημιτελικά του Champions League.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος διεθνής το απόγευμα της Πέμπτης (2/5) μετά από μαγνητική τομογραφία που έκανε, επιβεβαιώθηκε ότι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ερναντέζ θα χάσει τόσο το Euro 2024 με την Εθνική Γαλλίας, όσο και το υπόλοιπο της χρονιάς με την Παρί Σεν Ζερμέν. Η γαλλική ομάδα με ανάρτηση της στα social media ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον έμπειρο ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε ότι η Ντόρτμουντ επικράτησε της Παρί Σεν Ζερμέν με 1-0 στη Γερμανία, αφήνοντας τα πάντα «ρευστά» εν όψει της ρεβάνς του ημιτελικού του Champions League, που θα γίνει στο «Παρκ Ντε Πρενς».

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Νίκλας Φίλκρουγκ που χάρισε στην ομάδα του τη νίκη στο 36ο λεπτό, με το γκολ αυτό να μην είναι μόνο χρυσό για την ομάδα του Έντιν Τέρζιτς αλλά και για ολόκληρο το γερμανικό ποδόσφαιρο, αφού με αυτό κλείδωσε οριστικά και αμετάκλητα η παρουσία και πέμπτης γερμανικής ομάδας στο Champions League της σεζόν 2024-25.

Πλέον, Βεστφαλοί και Παριζιάνοι μετρούν αντίστροφα για το δεύτερο και καθοριστικό ραντεβού τους στο Παρίσι την ερχόμενη Τρίτη (07/05), όπου θα φανεί ποιοι θα χαμογελάσουν στο φινάλε, στην τέταρτη συνολικά παρουσία και των δύο σε ημιτελική φάση Champions League.