Συγκινητικός Ορσολίνι: Πανηγύρισε την έξοδο της Μπολόνια στην Ευρώπη με τη γιαγιά του

Συγκινητικός Ορσολίνι: Πανηγύρισε την έξοδο της Μπολόνια στην Ευρώπη με τη γιαγιά του

Δημήτρης Χούπης 14:56 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:21 - 21.05.2024

Η Μπολόνια κατάφερε να βγει στην Ευρώπη μετά από 22 χρόνια και ο Ρικάρντο Ορσολίνι πανηγύρισε την επιτυχία αγκαλιά με τη γιαγιά του.

Η Μπολόνια τη φετινή σεζόν έχει εκπλήξει ευχάριστα το ποδοσφαιρικό κοινό της Ιταλίας αλλά και της Ευρώπης. Αφού με τις εμφανίσεις της, κατάφερε να βγει στην Ευρώπη μετά από 22 ολόκληρα χρόνια.

Την περασμένη Κυριακή (28/4) η Μπολόνια συγκεκριμένα ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ουντινέζε κι αυτός ο βαθμός της έφτανε για να εξασφαλίσει μια θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μετά τη λήξη του αγώνα οι παίκτες της ομάδας ξέσπασαν σε έντονους πανηγυρισμούς για την επιτυχία τους, αλλά ο Ρικάρντο Ορσολίνι αποφάσισε να το γιορτάσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος μέσος φώναξε τη γιαγιά του και εν μέσω δακρύων μπήκαν αγκαλιά στον αγωνιστικό χώρο. Τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος η Μπολόνια βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 63 βαθμούς και αν τερματίσει εκεί τότε του χρόνου θα παίξει στο Champions League. Στο οποίο από τη νέα σεζόν θα παίζουν πέντε ιταλικές ομάδες.

Τελευταία φορά που η Μπολόνια έπαιξε στην Ευρώπη ήταν το 2002 στο Κύπελλο Ιντερτότο, φτάνοντας μέχρι τον τελικό, όπου έχασε τον τίτλο αφού στο πρώτο παιχνίδι ήρθε ισόπαλη με τη Φούλαμ και στο δεύτερο ηττήθηκε με 2-3.