Λουτσέσκου: «Αξίζαμε τη νίκη, έχω περάσει τέσσερα υπέροχα χρόνια στον ΠΑΟΚ και περιστοιχίζομαι από ανθρώπους που με αγαπάνε»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Λουτσέσκου: «Αξίζαμε τη νίκη, έχω περάσει τέσσερα υπέροχα χρόνια στον ΠΑΟΚ και περιστοιχίζομαι από ανθρώπους που με αγαπάνε»

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:45 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:46 - 20.08.2023

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στη κάμερα της NOVA για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ επίσης σχολίασε το γεγονός πως έγινε ο πρώτος προπονητής με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα, κερδίζοντας τον Αστέρα Τρίπολης 3-0 για την πρώτη αγωνιστική της Stoiximan Super League. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου είχε σε πολύ καλή βραδιά τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ. 

Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στη κάμερα της NOVA για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ επίσης σχολίασε το γεγονός πως έγινε ο πρώτος προπονητής με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός: 

Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: «Δύσκολο παιχνίδι, δεδομένου ότι αντιμετωπίζαμε ένα δύσκολο αντίπαλο την Πέμπτη. Είχαμε ξοδέψει πολλή πνευματική ενέργεια και έκανε πιο δύσκολο το σημερινό παιχνίδι. Αξίζαμε τη νίκη, είχαμε ένα διάστημα που δεν ήμασταν πολύ επιθετικοί και δεν είχαμε τον απόλυτο έλεγχο. Στο δεύτερο ημίχρονο επιστρέψαμε στην επιθετικότητα που θέλουμε, πήραμε βοήθειες από τους επιθετικούς και καταφέραμε να σκοράρουμε. Είχαμε και 2-3 ακόμα ευκαιρίες, οπότε θεωρώ ότι την αξίζαμε τη νίκη». 

Ενοχλήσεις στο γόνατο και τον αστράγαλο ο Σαμάτα - Αύριο οι πρώτες εξετάσεις
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:17 - 20.08.2023

Ενοχλήσεις στο γόνατο και τον αστράγαλο ο Σαμάτα - Αύριο οι πρώτες εξετάσεις

Σήμανε «συναγερμός» στον ΠΑΟΚ ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Χαρτς, καθώς ο Σαμάτα βγήκε αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα με τον Αστέρα, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και τον αστράγαλο.

Για το γεγονός ότι έγινε ο πρώτος προπονητής με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του ΠΑΟΚ, ο Λουτσέσκου δήλωσε: «Τι μπορώ να πω… Το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό, δεν κοιτάζω το παρελθόν. Έχω περάσει εδώ τέσσερα υπέροχα χρόνια και περιστοιχίζομαι από ανθρώπους που με αγαπάνε, ξεκινώντας από τον ιδιοκτήτη, τον μάνατζμεντ, τους συνεργάτες μου, τους ποδοσφαιριστές... Είναι σημαντικό. Το επόμενο παιχνίδι είναι στη Σκωτία, τελείως διαφορετικό παιχνίδι και δυσκολία, χρειάζεται εντελώς διαφορετική προσέγγιση».