Λουτσέσκου: «Αν με θέλουν, θα συνεχίσουμε μαζί»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

©Intime

Λουτσέσκου: «Αν με θέλουν, θα συνεχίσουμε μαζί»

Κώστας Τσιακλής • 00:56 - 01.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, αναφέρθηκε στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του και έστειλε μήνυμα παραμονής.

Ο ΠΑΟΚ πήρε μια τεράστια νίκη αφού επικράτησε με 1-2 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στη Γερμανία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Conference League. 

Το αποτέλεσμα αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί και ως θρίαμβος αφού ο ΠΑΟΚ «κλείδωσε» την πρώτη θέση του 7ου ομίλου και έκλεισε θέση στους «16», αποφεύγοντας τα μπαράζ όπου θα αγωνιστεί πλέον η Άιντραχτ.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παραχώρησε δηλώσεις στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και ένα από τα θέματα που κλήθηκε να σχολιάσει είναι αυτό της ανανέωσης του συμβολαίου του. Ο Ρουμάνος τεχνικός έστειλε μήνυμα παραμονής αφού είπε πως αν τον θέλουν, τότε θα συνεχίσουν μαζί. Επιπλέον ανέφερε πως νιώθει ΠΑΟΚ. 

Αναλυτικά η δήλωση του Ράζβαν Λουτσέσκου: 

«Δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για αυτό αλλά έχω περάσει πολλά με αυτή την ομάδα. Νιώθω ΠΑΟΚ, μας έκλεψαν ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο. Για το μέλλον μου, κανείς δεν πρέπει να ανησυχεί, αν όλοι με θέλουν, θα συνεχίσουμε μαζί!».