Έπαθε... Μουρίνιο ο Λουτσέσκου: Έκανε χειρονομία με χειροπέδες προς τον κόσμο (gallery)

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Έπαθε... Μουρίνιο ο Λουτσέσκου: Έκανε χειρονομία με χειροπέδες προς τον κόσμο (gallery)

Sportal newsroom 22:09 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 22:11 - 01.10.2023

Οι αντιδράσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου στη Λεωφόρο μετά τη λήξη του ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, τράβηξαν όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε ένα ντέρμπι που τα είχε όλα, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έμειναν ισόπαλοι στη Λεωφόρο (2-2) με τον Γερεμέγεφ να... λυτρώνει το «τριφύλλι», Μετά τη λήξη του ματς, ο Ράζβαν Λουτσέσκου έφυγε... σφαίρα προς τον ξένο ρέφερι, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήγε να ηρεμήσει τον συνάδελφο του και στη συνέχεια ηρέμησε η κατάσταση

Ο προπονητής του Δικεφάλου ήταν έξαλλος με τη διαιτησία του ντέρμπι, ενώ στις δηλώσεις του μετά ανέφερε πως το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει αφού το ματς θα έπρεπε να είχε λήξει. Επίσης σχολίασε τη γενικότερη διαιτητική εικόνα του ματς και έκανε λόγο για διαφθορά.

Μάλιστα, κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο ο Ρουμάνος τεχνικός έπαθε... Μουρίνιο κι έκανε μία χειρονομία με χειροπέδες προς τον κόσμο.

Να θυμίσουμε πως το 2010, ο «Special One» όντας προπονητής της Ίντερ εκείνη το χρονικό διάστημα είχε κάνει την ίδια χειρονομία έπειτα από μία αναμέτρηση με τη Σαμπντόρια. Οι δύο αποβολές παικτών των Νερατζούρι σε εκείνο το ματς είχαν κάνει έξαλλο τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος με αυτήν την ενέργεια τιμωρήθηκε με ποινή τριών αγωνιστικών.