Από μηχανής… Γερεμέγεφ λύτρωσε τον Παναθηναϊκό με buzzer-beater και «ξενέρωσε» τον ΠΑΟΚ!

Από μηχανής… Γερεμέγεφ λύτρωσε τον Παναθηναϊκό με buzzer-beater και «ξενέρωσε» τον ΠΑΟΚ!

Γιώργος Σακελλαρίου 21:30 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:57 - 01.10.2023

Στο 96' ο Γερεμέγεφ ισοφάρισε σε 2-2 και σφράγισε το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ. Ο Τόμας άνοιξε το σκορ, ο Παναθηναϊκός απάντησε με τον Παλάσιος και ο Ζίβκοβιτς έκανε το 2-1 πριν βάλει ο Σουηδός φορ τη σφραγίδα του.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος και είχε περισσότερες φάσεις. Ο ΠΑΟΚ είχε τη νίκη στα χέρια του μέχρι το 96'. Σ' εκείνο το σημείο ο Γερεμέγεφ αποφάσισε να βάλει τη μπίλια στο «Χ».

Ο Σουηδός φορ στο τέλος του αγώνα με κεφαλιά απάντησε στην γκολάρα του Ζίβκοβιτς, με την οποία φαινόταν να δίνει τη νίκη στον ΠΑΟΚ. Έτσι, οι Θεσσαλονικείς έχασαν τη νίκη για τρίτη σερί σεζόν στην κανονική διάρκεια στη Λεωφόρο και ο Παναθηναϊκός με τη σειρά του γλίτωσε τη δεύτερη σερί ήττα σε ντέρμπι στο σπίτι του, μετά την ΑΕΚ.

Φουριόζος ο ΠΑΟ, είχε δοκάρι

Ο Παναθηναϊκός στη φλεγόμενη Λεωφόρο μπήκε με ορμή στο παιχνίδι και πριν καν συμπληρωθούν δύο λεπτά άγγιξε το 1-0. Ο Τζούριτσιτς μπήκε από αριστερά και γύρισε, η μπάλα κόντραρε κι επέστρεψε στον Σέρβο, ο οποίος έκανε το δεξί σουτ και η μπάλα βρήκε στη ρίζα του δεξιού δοκαριού.

Στο 4’ ο Μπερνάρ έκλεψε και πάσαρε στον Τζούριτσιτς, ο οποίος σούταρε άουτ. Στο 8’ σουτ του Ιωαννίδη, μπλόκαρε ο Κοτάρσκι και στο 13’ δεξί σουτ του Τσέριν εκτός περιοχής, κατέληξε στα χέρια του Κοτάρσκι.

Γκολ ο ΠΑΟΚ

Το «τριφύλλι» είχε τέσσερις τελικές, ο «Δικέφαλος» είχε παθητικό ρόλο, αλλά στην πρώτη του επίθεση ευτύχησε να προηγηθεί. Στο 19’ ο Μπάμπα έδωσε στον Σβαμπ, αυτός άνοιξε δεξιά στον Ζίβκοβιτς, ο Σέρβος γύρισε στη μικρή περιοχή, ο Κωνσταντέλιας άφησε τη μπάλα να περάσει και ο Τόμας στο δεύτερο δοκάρι πρόλαβε τον Κώτσιρα και πλάσαρε για το 0-1.

Απάντησε ο Παλάσιος

Οι «πράσινοι» δεν πτοήθηκαν από το γκολ του ΠΑΟΚ και συνέχισαν στο πλάνο τους. Αύξησαν την πίεση για την ισοφάριση και στο 29’ δυνατό δεξί σουτ του Κώτσιρα εκτός περιοχής, απέκρουσε σε εκπληκτικά σε κόρνερ ο Κοτάρσκι.

Στο 32’, όμως, έγινε το 1-1. Γύρισμα του Τζούριτσιτς από δεξιά, ο Μπερνάρ μπήκε στη φάση, η μπάλα στρώθηκε στον Παλάσιος κι ο Αργεντινός εξτρέμ έκανε το δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι και η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι και στα δίχτυα.

Ο Παναθηναϊκός είχε τον απόλυτο έλεγχο, αλλά όχι και την ιδανική τελική πάσα. Στο 40’ απείλησε ο ΠΑΟΚ. Ο Κωνσταντέλιας έφυγε στην επίθεση και πλάσαρε, ο Μπρινιόλι απέκρουσε, αλλά ο Τιάγκο Μαρτίνς έδωσε επιθετικό φάουλ για χέρι του νεαρού άσου του ΠΑΟΚ.

Το ημίχρονο έκλεισε με σημαντική ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Στο 45’+1’ από λάθος του Κοτάρσκι, η μπάλα κατέληξε στον Μπερνάρ κι αυτός από αριστερά με το δεξί σημάδεψε την κλειστή γωνία κι έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Ευκαιρίες και οι δύο, δοκάρι ο ΠΑΟΚ

Το ντέρμπι είχε ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο επιθετικά κι άγγιξε πρώτος το γκολ. Σε ωραία ανάπτυξη στο 49’ γύρισμα του Κετζιόρα, δεν πρόλαβε σε κενή εστία ο Τόμας για το 1-2.

Στο 50’ ο Τάισον εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, η μπάλα από τις κόντρες στα σώματα στρώθηκε στον Κετζιόρα κι αυτός από τη μικρή περιοχή πλάσαρε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Ο Παναθηναϊκός επίσης άγγιξε το γκολ στο 55’. Συνδυασμός από αριστερά, η μπάλα στρώθηκε στον Παλάσιος κι αυτός με αριστερό σουτ από κοντά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να ψάχνει κι αυτός το γκολ και στο 57’ είχε δοκάρι. Ο Τόμας εκτός περιοχής έκανε δεξί σουτ, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι κι έφυγε άουτ.

ΓΚΟΛΑΡΑ ο Ζίβκοβιτς

Στο 58’, όμως, έγινε το 1-2. Ο Τάισον έκανε τρομερή κούρσα, την κατάλληλη στιγμή έστρωσε στον Ζίβκοβιτς κι αυτός με αριστερό πλασέ από δεξιά έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι για το 1-2.

Ο Λουτσέσκου, αφού πήρε το προβάδισμα έριξε στη μάχη τους έμπειρους Οζντόεφ, Ντεσπόντοφ, ενώ ο Γιοβάνοβιτς πέρασε τον Βέρμπιτς αριστερά και τον Μαντσίνι δεξιά με τον Μπερνάρ σε ρόλο δεκαριού.

Οι γηπεδούχοι, όπως ήταν λογικό, έπρεπε να ψάξουν ξανά την ισοφάριση. Στο 68’ ο Μπερνάρ έκανε το σουτ και μπλόκαρε ο Κοτάρσκι. Ο Λουτσέσκου έβαλε και τους Μεϊτέ, Σαμάτα στο ματς, για να δώσει φρεσκάδα στην ομάδα του σε κέντρο κι επίθεση.

Πίεσε ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε άλλη επιλογή από το να παίξει φουλ επίθεση. Ο Γιοβάνοβιτς έβαλε τον Βιλένα κι ο Ολλανδός είχε τρεις τελικές σε λίγα λεπτά καλά σουτ. Στο 78’ ο Βιλένα σούταρε άουτ και στο 82’ το νέο σουτ μπλόκαρε ο Κοτάρσκι. Στο 83’ ο Βιλένα από το όριο της μεγάλης περιοχής είχε νέο σουτ με το αριστερό και η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Την ίδια κατάληξη είχε εντός περιοχής και το πλασέ του Βέρμπιτς.

Στο 88’ ο Παναθηναϊκός άγγιξε το 2-2. Ο Βιλένα εκτέλεσε κόρνερ, ο Γεντβάι πήρε την κεφαλιά κι απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κοτάρσκι σε κόρνερ.

Ο ΠΑΟΚ κρατούσε τη νίκη στα χέρια του και στο 94’ ο Σαμάτα σε αντεπίθεση πλάσαρε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Στο 95’ ο Κοτάρσκι μπλόκαρε την κεφαλιά του Γεντβάι.

Ισοφάρισε ο Γερεμέγεφ!

Ο Παναθηναϊκός δεν το έβαλε κάτω και στο 96’ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης! Ο Μλαντένοβιτς έβγαλε εκπληκτική σέντρα από αριστερά και ο Γερεμέγεφ με κεφαλιά εκτέλεσε τον Κοτάρσκι για το 2-2.

Ο MVP 

Ο Ζίβκοβιτς είχε την μπαλιά στο 0-1 του Τόμας και τη ζωγραφιά για το 1-2. Αλλά του έκλεψε τη δόξα ο Γερεμέγεφ. 

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ

 Όταν ένα ματς λήγει 2-2 με γκολ στην τελευταία φάση, στο 96’, δεν θέλει κι ερώτημα. 

Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΩΝ

 Ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο. Ο Λουτσέσκου προφανώς ξύπνησε τους παίκτες στο ημίχρονο και αυτοί μπήκαν και πήραν ξανά το προβάδισμα. Ο Γιοβάνοβιτς με τη σειρά του ανακάτεψε την τράπουλα μετά το 1-2 και δύο από τους παίκτες που έριξε στο ματς είχαν συνεργασία στο γκολ. Ο Μλαντένοβιτς την ασίστ και ο Γερεμέγεφ το γκολ. 

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ 

Ο Πορτογάλος Τιάγκο Μάρτινς έκανε ορισμένα λάθη. Αλλά δεν έκρινε το αποτέλεσμα. Χάρισε κίτρινες σε Γεντβάι και Παλάσιος κι άργησε να παρατηρήσει τον Κοτάρσκι για τις καθυστερήσεις.

 Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ (82’ Μλαντένοβιτς), Σένκεφελντ, Γεντβάι, Αράο, Τσέριν (76’ Βιλένα), Τζούριτσιτς (70’ Βέρμπιτς), Μπερνάρ, Παλάσιος (70’ Μαντσίνι), Ιωαννίδης (82’ Γερεμέγεφ).

 ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κετζιόρα, Μπάμπα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Τσιγγάρας (61’ Οζντόεφ), Σβαμπ (71’ Μεϊτέ), Ζίβκοβιτς, Τάισον (84’ Μουργκ), Κωνσταντέλιας (61’ Ντεσπόντοφ), Τόμας (72’ Σαμάτα).

Δείτε φωτορεπορτάζ από το ντέρμπι:

ΤΟ LIVE

  • ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-2
  • Σέντρα του Μλαντένοβιτς κεφαλιά του Γερεμέγεφ και 2-2
  • 96' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ!!!
  • 94' Σουτ του Σαμάτα άουτ. Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ 
  • 93' Κίτρινη ο Σένκεφελντ
  • 5' λεπτά οι καθυστερήσεις
  • 88' Κεφαλιά του Γεντβάι απέκρουσε εκπληκτικά ο Κοτάρσκι.

Μάνος Τσαλγατίδης: Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να αφήσει τον Παναθηναϊκό να σουτάρει έξω από τη περιοχή κλείνοντας σφιχτά το κέντρο άμυνας του.

  • 84' Ο Μουργκ στη θέση του Τάισον
  • 83' Νέο σουτ του Βιλένα με το αριστερό πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ: Η τελευταία ζαριά του Ιβάν. Βγάζει τον ξεθεωμένο Ιωαννίδη και περνάει τον Γερεμέγεφ. Μαζί με τον Μλαντένοβιτς, με την προσδοκία να πάρει μία καλή σέντρα ή ένα καλό στημένο από τον Σέρβο αριστερό μπακ.

  • 82' Ο Γερεμέγεφ αντί του Ιωαννίδη και ο Μλαντένοβιτς στη θέση του Χουάνκαρ.
  • 82' Σουτ του Βιλένα μπλόκαρε ο Κοτάρσκι
  • 78' Σουτ του Βιλένα άουτ
  • Δείτε την γκολάρα του Ζίβκοβιτς
  • Δείτε το δοκάρι του ΠΑΟΚ
  • 77' Κίτρινη στον Κοτάρσκι
  • 76' Ο Βιλένα αντί του Τσέριν
  • Στο άλλο ματς που είναι σε εξέλιξη, ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 0-1 με το γκολ του Ποντένσε στο 17'
  • 71' Ο Μεϊτέ στη θέση του Σβαμπ και ο Σαμάτα στη θέση του Τόμας
  • 70' Βέρμπιτς και Μαντσίνι μέσα, εκτός Παλάσιος και Τζούριτσιτς
  • 68' Σουτ του Μπερνάρ μπλόκαρε ο Κοτάρσκι
  • Κίτρινη στον Λουτσέσκου για διαμαρτυρία. 

ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ: Ο Γιοβάνοβιτς πρέπει να αντικαταστήσει τον Παλάσιος. Ο Αργεντινός μπορεί να είναι ο σκόρερ, αλλά έχει χαλάσει τις περισσότερες επιθέσεις του Παναθηναϊκού με τις ενέργειες του.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ: Όταν δεν σκοράρεις, θα το πληρώσεις. Ο Παναθηναϊκός αδυνατεί να τελειώσει τις φάσεις, δέχεται γκολ στην αντεπίθεση. Και τώρα, με τα δεδομένα που υπάρχουν, οι «πράσινοι» ψάχνουν τη διαχείριση της ζημιάς, παρά τη νίκη.

Μάνος Τσαλγατίδης: Ο ΠΑΟΚ λοιπόν βρήκε και δεύτερο γκολ και πλέον επιβάλλεται να καταφέρει να ηρεμήσει τον ρυθμό του ματς

  • 61' Ο Οζντόεφ στη θέση του Τσιγγάρα και ο Ντεσπόντοφ αντί του Κωνσταντέλια
  • 60' Σουτ του Τζούριτσιτς στα χέρια του Κοτάρσκι
  • Ο Τάισον έδωσε στον Ζίβκοβιτς κι  αυτός με αριστερό πλασέ από δεξιά έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι για το 1-2. ΓΚΟΛΑΡΑ
  • 58' ΓΚΟΛ Ο ΠΑΟΚ!!!
  • Ο Τόμας εκτός περιοχής έκανε δεξί σουτ, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ
  • 57' ΔΟΚΑΡΙ Ο ΠΑΟΚ!
  • Συνδυασμός από αριστερά, η μπάλα στρώθηκε στον Παλάσιος κι αυτός με αριστερό σουτ από κοντά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι
  • 55' Τρομερή ευκαιρία ο Παναθηναϊκός
  • 54' Κίτρινη στον Σβαμπ
  • 50' Μεγάλη ευκαιρία ο ΠΑΟΚ. Ο Τάισον εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα από τα σώματα στρώθηκε στον Κετζιόρα κι αυτός από τη μικρή περιοχή πλάσαρε δίπλα από το δεξί δοκάρι.
  • 49' Γύρισμα του Κετζιόρα, δεν πρόλαβε σε κενή εστία ο Τόμας για το 1-2. Στη συνέχεια φάουλ του Παλάσιος σε καλό σημείο για τον ΠΑΟΚ, για σέντρα
  • 48' Κίτρινη στον Τζούριτσιτς
  • Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο
  • Στον Μάγκνουσον αφιέρωσαν το γκολ οι παίκτες του Παναθηναϊκού

ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ: Το 1-1 είναι ένα πολύ άδικο σκορ. Ο Παναθηναϊκός τα κάνει όλα σωστά, εκτός από την τελική προσπάθεια. Η ενδεκάδα λειτουργεί άψογα, με ελάχιστες εξαιρέσεις, η μπάλα φτάνει με ευκολία στην περιοχή του Κοτάρσκι και εκεί... μπλάκ-άουτ. Το πιο ενδεικτικό παράδειγμα είναι η φάση που ο Κοτάρσκι τρέχει να γυρίσει στην εστία και ούτε ένας δεν σούταρε.

  • Δείτε το γκολ του Παλάσιος για το 1-1
  • ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ. Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-1 με τα γκολ του Τόμας στο 19' και του Παλάσιος στο 32'
  • 45'+1' Λάθος του Κοτάρσκι, η μπάλα κατέληξε στον Μπερνάρ κι αυτός από αριστερά με το δεξί σημάδεψε την κλειστή γωνία κι έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων
  • 44' Κίτρινη στον Μπάμπα
  • Δείτε το γκολ του ΠΑΟΚ
  • 40' Ο Κωνσταντέλιας έφυγε στην επίθεση και πλάσαρε, ο Μπρινιόλι απέκρουσε, αλλά ο Τιάγκο Μαρτίνς έδωσε επιθετικό φάουλ για χέρι του νεαρού άσου του ΠΑΟΚ
  • Μονόλογος του Παναθηναϊκού το πρώτο ημίχρονο

Μάνος Τσαλγατίδης: Στο γκολ του Παναθηναϊκού δεν λειτούργησε τίποτα στην αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ, κάτι που έκανε έξαλλο τον Λουτσέσκου.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ: Ο Αράο είναι κομβικός στην κυριαρχία του Παναθηναϊκού. Ο Βραζιλιάνος παίζει με ενεργητικότητα και επιθετικότητα τη θέση, κόβει ψηλά τις αντεπιθέσεις του ΠΑΟΚ και ξαναδίνει αμέσως εύκολες κατοχές. 

ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ: Έστω και ανορθόδοξα, ο Παναθηναϊκός παίρνει αυτό που αξίζει στο παιχνίδι. Μία ομάδα που επιτίθεται και προσπαθεί να δημιουργήσει, κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει παθητικό ρόλο. Βέβαια, οι «πράσινοι» χρειάζονται πιο ορθόδοξη και πιο γρήγορη ανάπτυξη, για να πετύχουν και δεύτερο γκολ και να πάρουν τη νίκη που χρειάζονται.

  • Γύρισμα του Τζούριτσιτς, ο Μπερνάρ μπήκε στη φάση, η μπάλα στρώθηκε στον Παλάσιος κι ο Αργεντινός εξτρέμ έκανε το δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι και η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι και στα δίχτυα
  • 32' ΓΚΟΛ Ο ΠΑΟ!!!
  • 29' Δυνατό δεξί σουτ του Κώτσιρα εκτός περιοχής, απέκρουσε σε κόρνερ ο Κοτάρσκι

ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ: Ανεξήγητο πραγματικά, αυτό που συμβαίνει. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε περάσει τη σέντρα και έβαλε γκολ με μισή φάση. Βέβαια, ασφαλώς, η ευθύνη ανήκει στον Παναθηναϊκό, ο οποίος αδυνατεί να μετουσιώσει την υπεροχή του σε γκολ.

Μάνος Τσαλγατίδης: Το πλάνο του ΠΑΟΚ βγαίνει στο 100% για την ώρα με τον Δικέφαλο να προηγείται με 0-1.

  • 25' Γύρισμα του Παλάσιος δεν πρόλαβε ο Ιωαννίδης
  • Δείτε το δοκάρι του Τζούριτσιτς
  • Μετράει το γκολ 0-1 ο ΠΑΟΚ
  • Ο Σβαμπ έδωσε δεξιά στον Ζίβκοβιτς, αυτός γύρισε στη μικρή περιοχή και ο Τόμας στο δεύτερο δοκάρι νίκησε τον Κώτσιρα και πλάσαρε για το 0-1. Θα ελεγχθεί το γκολ φυσικά. 
  • 19' ΓΚΟΛ Ο ΠΑΟΚ!!!

ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ: Με ορμητικότητα έχει μπει ο Παναθηναϊκός, ανακτά εύκολα τη μπάλα όταν τη χάνει, όμως με εξαίρεση το πλασέ του Τζούρισιτς και το αδύναμο σουτ του Ιωαννίδη, λείπει κάτι από τους “πράσινους” για την τελική επιλογή. Μία σωστή απόφαση τους χωρίζει από το γκολ.

Μάνος Τσαλγατίδης: Ο ΠΑΟΚ γνώριζε πως θα δεχθεί αρκετή πίεση στα πρώτα λεπτά του αγώνα και ακολουθεί κατά γράμμα το πλάνο που έχει εκπονηθεί από τον Λουτσέσκου.

  • 13' Δεξί σουτ του Τσέριν εκτός περιοχής, στα χέρια του Κοτάρσκι 
  • 11' Γύρισμα από δεξιά του Παλάσιος, δεν μπόρεσε να κάνει επαφή με τη μπάλα ο Ιωαννίδης
  • Έχει τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μετράει και τρεις τελικές, εκ των οποίων η μία κατέληξε στο δοκάρι
  • 8' Σουτ του Ιωαννίδη, μπλόκαρε ο Κοτάρσκι

ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ: Ο Αράο ήρθε στον Παναθηναϊκό για να παίξει βασικός και όχι για να ξεκουράζει τον Ρούμπεν Πέρεθ ή να καλύπτει τα ρεπό του. Ο Βραζιλιάνος έχει αποδείξει την αξία του στη Φλαμένγκο και σήμερα, καλείται να το δείξει σε ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς. Διότι με τη Βιγιαρεάλ και την ΑΕΚ, ο Ρούμπεν ήταν αυτός ο οποίος άρχισε στην ενδεκάδα.

  • 4' Σουτ του Τζούριτσιτς άουτ
  • Ο Τζούριτσιτς μπήκε από αριστερά και γύρισε, η μπάλα κόντραρε κι επέστρεψε στον Σέρβο, ο οποίος έκανε το δεξί σουτ και η μπάλα βρήκε στη ρίζα του δεξιού δοκαριού
  • 2' ΔΟΚΑΡΙ Ο ΠΑΟ!
  • Σέντρα στο ματς
  • Στο κέντρο οι παίκτες και των δύο ομάδων
  • Πηγαδάκι του Λουτσέσκου με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού Γιάννη Παπαδημητρίου. Οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν στην Ξάνθη
  • Ο Στοϊκοβιτς τόνισε ότι «θα είναι ένα ματς με ένταση, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι θερμοί, θέλω να δω ένα δυνατό ματς και ο καλύτερος να νικήσει». 
  • Στη Λεωφόρο ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας Ντράγκαν Στοϊκοβιτς, για να δει τους Τζούριτσιτς, Ζίβκοβιτς και αν παίξει και ο Μλαντένοβιτς στον Παναθηναϊκό. Ο ίδιος τόνισε ότι θέλει να δει και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. 
  • Προθέρμανση των παικτών του ΠΑΟΚ
  • Στο 84' Άρης-Κηφισιά 1-1
  • Εικόνα από τη θύρα 13
  • Πηγαδάκι πριν το ματς Κωνσταντέλιας και Ιωαννίδης
  • Νωρίτερα, η Λαμία νίκησε τον Παναιτωλικό 1-0
  • Στο ματς που είναι σε εξέλιξη, στο 69' Άρης - Κηφισιά 1-0 
  • Στον πάγκο του ΠΑΟΚ είναι οι Ζ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Σοάρες, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Σαμάτα.
  • Στον πάγκο του Παναθηναϊκού είναι οι Λοντίγκιν, Πέρεθ, Ζέκα, Κλαϊνχάισλερ, Μαντσίνι, Μλαντένοβιτς, Γερεμέγεφ, Βιλένα, Βέρμπιτς.
  • Διαιτητές: Τιάγκο Μάρτινς, Αντρέ Κάμπος, Ούγκο Ριμπέιρο 4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης
  • Καλησπέρα. Μαζί θα παρακολουθήσουμε το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ.