Λουτσέσκου: «Δεν καταλαβαίνω πως τολμάει η ΑΕΚ να ασκεί τέτοια πίεση στον διαιτητή»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Λουτσέσκου: «Δεν καταλαβαίνω πως τολμάει η ΑΕΚ να ασκεί τέτοια πίεση στον διαιτητή»

Sportal newsroom 00:00 - 20.02.2023 / Ανανεώθηκε: 00:08 - 20.02.2023

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τα... έχωσε στην ΑΕΚ για το γεγονός πως οι άνθρωποι της πίεσαν τον διαιτητή, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, εντούτοις ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν στάθηκε στο αποτέλεσμα του αγώνα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μετά τις δηλώσεις του στη Nova έσπευσε να επαναλάβει την επίθεση του στην Ένωση, τονίζοντας στη συνέντευξη τύπου πως οι άνθρωποι της θα έπρεπε να ντρέπονται για όσα έκαναν στο ημίχρονο στον διαιτητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού:

«Ο Αλμέιδα έδωσε πνεύμα και οργάνωση στην ΑΕΚ, αλλά πρέπει να αναφέρω τι έγινε στο δεύτερο ημίχρονο γιατί τέτοιες λεπτομέρειες μετράνε στο ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι μας στο ημίχρονο διώχνανε εκείνους της ΑΕΚ οι οποίοι πίεζαν τον διαιτητή. Δεν καταλαβαίνω πως τολμάνε να έρχονται και να ασκούν τέτοια πίεση.

Εκείνος όταν μπήκε δεν μας έδωσε ούτε ένα φάουλ. Έπρεπε να αποφύγουμε την πίεση τους. Ο Νέλσον Ολιβέιρα δέχτηκε άπειρες επιθέσεις και δεν σφύριξε ούτε ένα παιχνίδι. Υπάρχει και μια κόκκινη που έπρεπε να τους δώσουν για μαρκάρισμα στον Σαστρε».

Για τον πόλεμο που δέχεται ο ΠΑΟΚ και αν θα αντέξει: «Έχω πει τόσες φορές και θα συνεχίσω να λέω ότι μας κλέψανε δύο τίτλους. Δεν θέλουν να είναι δίκαιοι οι άλλοι. Σήμερα όλος μας ο κόσμος αντί να δει ένα ωραίο παιχνίδι έπρεπε να παλέψει να διαφέρει από τους άλλους. 

Είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι καλές ομάδες ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ κλπ. Το θέμα είναι τι συμβαίνει τριγύρω. Να μην φέρονται δίκαια στο ποδόσφαιρο. Πάλεψαν να μην παίξουν ένα παιχνίδι πριν δύο εβδομάδες για ποιον λόγο; Θεωρώ ότι εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας».