Λουτσέσκου: «Έχουμε ένα υπέροχο ταξίδι έως τώρα - Κανένας δεν μας έδινε πιθανότητα να μπούμε στον όμιλο»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Λουτσέσκου: «Έχουμε ένα υπέροχο ταξίδι έως τώρα - Κανένας δεν μας έδινε πιθανότητα να μπούμε στον όμιλο»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:07 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:11 - 14.12.2023

Δείτε τα όσα δήλωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ελσίνκι.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του κόντρα στην Ελσίνκι και... πέταξε για τους «16» του Conference League. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου επικράτησε με 4-2 παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Δικέφαλος έκλεισε πανηγυρικά τις υποχρεώσεις του κι όντας στην κορυφή στον 7ο όμιλο της διοργάνωσης και πλέον άπαντες από το ασπρόμαυρο «στρατόπεδο» στρέφουν την προσοχή τους στον Μάρτιο του 2024.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Ράζβαν Λουτσέσκου κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο στην κάμερα της Cosmote TV, για το ευρωπαϊκό ταξίδι των ασπρόμαυρων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Είναι η πιο σημαντική στιγμή να κερδίζεις και να το απολαύσεις με τον κόσμο, να τους κάνεις χαρούμενους. Ξέρουμε αν θα είμαστε σε δύο μήνες ζωντανοί; Πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι.

Έχουμε ένα υπέροχο ταξίδι έως τώρα, αλλά τώρα αυτό που κοιτάμε είναι το παιχνίδι της Κυριακής. Είμαστε περήφανοι που πετύχαμε τα αποτελέσματα αυτά στην Ευρώπη, που εκπροσωπούμε την Ελλάδα με αυτόν τον τρόπο. Κανένας δεν μας έδινε πιθανότητα να μπούμε στον όμιλο και εμείς πάμε στους 16 και παίζουμε ξανά στην Ευρώπη τον Μάρτιο».