Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στους «16» του Conference League
i

© Intime

Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στους «16» του Conference League

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:59 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 00:04 - 15.12.2023

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε πανηγυρικά τις υποχρεώσεις του στον όμιλο του Conference League και πλέον στρέφει την προσοχή του στον Μάρτιο του 2024. Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου για τη φάση των «16».

Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του κόντρα στην Ελσίνκι και... πέταξε για τους «16» του Conference League. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου επικράτησε με 4-2 παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Ο Δικέφαλος έκλεισε πανηγυρικά τις υποχρεώσεις του κι όντας στην κορυφή στον 7ο όμιλο της διοργάνωσης και πλέον άπαντες από το ασπρόμαυρο «στρατόπεδο» στρέφουν την προσοχή τους στον Μάρτιο του 2024.

Η κλήρωση για τη φάση των «16» του Conference League είναι προγραμματισμένη για τις 23 Φεβρουαρίου στη Νιόν της Ελβετίας. Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν την Πέμπτη 7 Μαρτίου και οι δεύτεροι μία εβδομάδα αργότερα, την Πέμπτη 14 του μήνα, με τη ρεβάνς να διεξάγεται στην Τούμπα.

Μία ημέρα αργότερα (15/3) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση που θα καθορίσει τον δρόμο μέχρι το τέλος Από τα προημιτελικά κι έπειτα μπορούν να τεθούν αντιμέτωπες και ομάδες από την ίδια χώρα. Οι προημιτελικοί θα γίνουν στις 11 και 18 Απριλίου 2024. Οι ημιτελικοί θα γίνουν 2 και 9 Μαϊου, ενώ ο τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 29 Μαϊου στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα στην OPAP Arena, το νέο σπίτι της ΑΕΚ.

Οι πιθανοί αντίπαλοι

Ο ΠΑΟΚ θα είναι στους ισχυρούς της κλήρωσης κι έτσι δεν μπορεί να κληρωθεί με ομάδα που επίσης θα τερματίσει στην 1η θέση της φάσης των ομίλων του Conference League.

Το βλέμμα του στρέφεται στις ομάδες που θα κατακτήσουν την τρίτη θέση σε όμιλο του Europa League ή στους δεύτερους του Conference League.

Ομάδες από Europa League
Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ 
Σερβέτ
Μόλντε
Μακάμπι Χάιφα
Άγιαξ
Μπέτις
Στούρμ Γκρατς
 

Ομάδες από Conference League
Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Λέγκια Βαρσοβίας
Φερεντσβάρος 
Λουντογκόρετς 
Μπόντο Γκλιμτ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Γάνδη
Σλόβαν Μπρατισλάβας