Το ξεχωριστό ρεκόρ του Λουτσέσκου που δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Το ξεχωριστό ρεκόρ του Λουτσέσκου που δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:02 - 20.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:11 - 20.02.2024

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έγραψε ιστορία στον πάγκο του ΠΑΟΚ σε ένα ντέρμπι που άπαντες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλουν να ξεχάσουν.

Το ντέρμπι της Τούμπας βάφτηκε «ερυθρόλευκο»!

Στο σπουδαίο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός και διέσυρε τους ασπρόμαυρους (1-4). Ναβάρο, Ποντένσε και Ελ Κααμπί (2) βρήκαν δίχτυα για τους Πειραιώτες, ενώ το μόνο που κατάφερε ο Δικέφαλος ήταν να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο πρώτο μέρος με τον Ντεσπόντοφ. 

Μάλιστα, η ήττα από τον Ολυμπιακό έριξε τους ασπρόμαυρους από την κορυφή και τους έστειλε στο -1 από την πρωτοπόρο, πλέον, ΑΕΚ

Μπορεί το αποτέλεσμα στο ντέρμπι να μην ήταν θετικό, ωστόσο η αναμέτρηση της Τούμπας ήταν ξεχωριστή για τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός ξεπέρασε τον Άγγελο Αναστασιάδη και πήρε την... πρωτιά σε αγώνες πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο 55χρονος κόουτς μετράει πλέον 101 νίκες, 28 ισοπαλίες και μόλις 25 ήττες στα 154 ματς για το πρωτάθλημα, ενώ συνολικά ο ίδιος έχει κάτσει στον «ασπρόμαυρο» πάγκο σε 237 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Σε αντίθεση με τον Λουτσέσκου, ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει πανηγυρίσει 95 φορές τη νίκη στο πρωτάθλημα ως τεχνικός του Δικεφάλου σε 153 αγώνες.

Να θυμίσουμε πως πριν μερικές μέρες, ο Λουτσέσκου «επιβραβεύτηκε» από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ για το έργο του κι έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2027. Ο «στρατηγός» της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας για τις επόμενες σεζόν, ενώ θα υπάρξουν και διαφοροποιήσεις σχετικά με τον μισθό του.