Ποιος θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη «μάχη» του Big-4

Big-4

i

© Intime

Ποιος θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη «μάχη» του Big-4

Το ντέρμπι της Τούμπας βάφτηκε «ερυθρόλευκο», η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα της Κηφισιάς και ο Παναθηναϊκός «γκέλαρε» με τη Λαμία. Που τοποθετούν οι στοιχηματικές εταιρείες το Big-4 σε ότι αφορά την κατάκτηση του τίτλου.

Το... θρίλερ στην Stoiximan Super League συνεχίζεται όσον αφορά στη «μάχη» του τίτλου, με τις επερχόμενες αναμετρήσεις να αναμένονται άκρως αμφίρροπες.

Στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στην Τούμπα κι έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα! Με σκόρερ τους Ναβάρο, Ποντένσε και Ελ Κααμπί (2), οι Πειραιώτες έστησαν «πάρτι» στη Θεσσαλονίκη, ενώ το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΟΚ ήταν να βρει το γκολ της ισοφάρισης με τον Ντεσπόντοφ (1-4).

Η ΑΕΚ από την άλλη είχε εύκολο έργο κόντρα στην Κηφισιά (3-0) με αποτέλεσμα να ανέβει στην κορυφή, ενώ ο Παναθηναϊκός «γκέλαρε» κόντρα στη Λαμία (2-2), η οποία απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η μάχη για τον τίτλο δείχνει πως θα κριθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις λεπτομέρειες και η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να γίνει πρόβλεψη για κάποιο φαβορί. Αυτό μαρτυρούν και οι στοιχηματικές αποδόσεις για την κατάκτηση του τίτλου, με τις τέσσερις ομάδες να βρίσκονται πολύ κοντά.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η ΑΕΚ έχει ένα μικρό πλεονέκτημα ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ωστόσο Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ακολουθούν σε απόσταση... αναπνοής.

Αναλυτικά οι αποδόσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

ΑΕΚ 2.50
Παναθηναϊκός 3.75
ΠΑΟΚ 4.25
Ολυμπιακός 5.00