Λουτσέσκου: «Το γήπεδο ήταν για... πατάτες - Δεν κατάλαβε τι έκανε ο αντίπαλος στον Τάισον»

Λουτσέσκου

i

© Intime

Λουτσέσκου: «Το γήπεδο ήταν για... πατάτες - Δεν κατάλαβε τι έκανε ο αντίπαλος στον Τάισον»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:08 - 28.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:10 - 28.02.2024

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό, ο Ράζβαν Λουτσέσκου στάθηκε στην κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Πανσερραϊκού (0-2) στον «Λάκκο των Λεόντων», στο ματς για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Κωνσταντέλιας άνοιξε το σκορ για τον Δικέφαλο στο πρώτο μέρος, ενώ το αυτογκόλ του Πενταυράκη στις καθυστερήσεις «σφράγισε» το τρίποντο των φιλοξενούμενων, με το οποίο διατηρήθηκαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο αλλά και για τον Τάισον, ο οποίος δέχτηκε σκληρό μαρκάρισμα.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Ζήτησα από την ομάδα να μιλήσω, διότι θέλω να απολογηθώ για την φάση που χτύπησα τον Τάισον. Είμαι ένας παίκτης που ποτέ δεν παίζει βρώμικα μέσα στο παιχνίδι, ήταν μια φάση που καταλάθος έκανα αυτό που έκανα και ζήτησα συγγνώμη τόσο από τον Τάισον μέσα στο παιχνίδι και στα αποδυτήρια και τώρα δημόσια απολογούμαι γι' αυτό το καταλάθος χτύπημα. Ευτυχώς, ο Τάισον είναι καλά και χαίρομαι ιδιαίτερα γι' αυτό.

Γι' ένα ακόμη παιχνίδι δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά σήμερα παίζαμε απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Στόχος μας είναι να μείνουμε στην κατηγορία, ενώ του ΠΑΟΚ είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, οπότε περιμέναμε ένα πολύ δύσκολο και δυνατό παιχνίδι όπως και τελικά έτσι έγινε. Ανταποκριθήκαμε πολύ καλά στις ανάγκες του παιχνιδιού, αν και το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλαμε.

Το επόμενο παιχνίδι γι' εμάς είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να προσηλωθούμε σε αυτό. Εμείς προσπαθούμε σε όλα τα παιχνίδια να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και δεν κλεινόμαστε πίσω ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Γενικά με τις μεγάλες ομάδες είναι πολύ δύσκολο να φέρεις θετικό αποτέλεσμα και αυτό το βλέπουμε και με άλλες ομάδες που στο τέλος δεν καταφέρνουν να κρατήσουν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού το θετικό αποτέλεσμα».