Λουτσέσκου: «Αυτός ο τίτλος είναι κάτι πέρα από το ποδόσφαιρο - Οι τελευταίες 3 μέρες ήταν μία συναισθηματική κόλαση»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Λουτσέσκου: «Αυτός ο τίτλος είναι κάτι πέρα από το ποδόσφαιρο - Οι τελευταίες 3 μέρες ήταν μία συναισθηματική κόλαση»

Μάνος Τσαλγατίδης 12:59 - 22.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:19 - 29.05.2024

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου περιέγραψε με συγκλονιστικό τρόπο αυτά που βίωσε το τελευταίο χρονικό διάστημα...

Ο ΠΑΟΚ τα έκανε όλα τέλεια στις τελευταίες αγωνιστικές και σήκωσε τον τίτλο μέσα στο Χαριλάου.

Σε ρουμανικά μέσα ενημέρωσης μίλησε πριν μερικές ώρες ο Ράζβαν Λουτσέσκου για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος από τον Δικέφαλο και τις τελευταίες τρεις ημέρες πριν το ντέρμπι στο Χαριλάου, που θα έκρινε το τρόπαιο.

Οι συγκλονιστικές δηλώσεις του:

«Αυτός ο τίτλος είναι κάτι πέρα από το ποδόσφαιρο, έτσι τον θεωρώ. Τα παιδιά έδωσαν το 150%. Αν δεν το είχαν κάνει, δεν θα είχαμε καμία ευκαιρία. Είχα ξάγρυπνες νύχτες, με αγώνες Πέμπτη-Κυριακή, με έναν ασφυκτικό πρόγραμμα. Γυρνούσα 3-4 το πρωί στο σπίτι, δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ξυπνούσαμε, ξανά στο δρόμο, ετοιμάζαμε τις βαλίτσες μας και φεύγαμε. Τα παιδιά ήξεραν πώς να αντιδράσουν και να παλέψουν», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Οι τελευταίες 3 μέρες ήταν μια συναισθηματική κόλαση για μένα. Αν και πίστευα και ήλπιζα βαθιά μέσα μου ότι μπορούσαμε να πάρουμε τον τίτλο, το μυαλό και η σκέψη μου δεν μου έδιναν ηρεμία. Μου φαινόταν ότι είχα κάποιες αλυσίδες στην ψυχή και στο μυαλό μου που δεν με άφηναν να ζήσω. Είναι πολύ δύσκολο να πω τι με συγκίνησε.

Όταν τελείωσε το ματς, ένιωσα τεράστια ανακούφιση. Στα αποδυτήρια υπήρχε τρέλα, ευτυχία. Δεν μπορώ να πω ότι έχω δει ποτέ τέτοια χαρά. Μου άρεσε που έβλεπα τη χαρά των ανθρώπων και την ευτυχία τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λουτσέσκου.