Ποια είναι η Ελληνίδα καλλονή που συνόδευσε τον Μπράντον Τόμας στο ταξίδι του στην Ισπανία (pics)

Ο Τόμας με την αγαπημένη του

i

© Instagram

Ποια είναι η Ελληνίδα καλλονή που συνόδευσε τον Μπράντον Τόμας στο ταξίδι του στην Ισπανία (pics)

Sportal newsroom 12:43 - 22.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:08 - 29.05.2024

Ο Μπράντον Τόμας έχει «κλέψει» την καρδιά της Εύης Πανταζοπούλου, με το ζευγάρι να δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ...

Ο ΠΑΟΚ στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας για τη σεζόν 2023-24, με τον Μπράντον Τόμας να βάζει την υπογραφή του την πιο κρίσιμη στιγμή.

🎙️ Talking Points: Πιο δίκαια… απλά δεν γίνεται! Το πήραν στο «Βικελίδης», το σήκωσαν στην Τούμπα οι «μάγκες» του Λουτσέσκου!
SPORTAL ORIGINALS

10:50 - 20.05.2024

🎙️ Talking Points: Πιο δίκαια… απλά δεν γίνεται! Το πήραν στο «Βικελίδης», το σήκωσαν στην Τούμπα οι «μάγκες» του Λουτσέσκου!

Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης σ’ ένα ακόμα Talking Points, σχολιάζουν το φινάλε της Stoiximan Super League, με το μεγάλο «διπλό» του ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την κατάκτηση του τίτλου, την ισοπαλία στο ντέρμπι «αιωνίων» και την επόμενη μέρα της ΑΕΚ.

Ο Ισπανός φορ του Δικεφάλου άνοιξε το σκορ στον «τελικό» του Χαριλάου απέναντι στον Άρη για την τελευταία αγωνιστική των playoffs κι έβαλε το... λιθαράκι του για να έρθει το τρόπαιο και να σηκωθεί στον ουρανό της Τούμπας ξανά έπειτα από μία πενταετία.

Ο Μπράντον τη φετινή χρονιά αποδείχτηκε ένα υπερπολύτιμο εργαλείο στη φαρέτρα του Λουτσέσκου, με τον ίδιο να μετράει 12 γκολ κι επτά ασίστ συνολικά σε 55 συμμετοχές.

Με τη λήξη του ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σειρά πήρε το ατελείωτο ασπρόμαυρο «πάρτι» που στήθηκε, με πρωταγωνιστή τον 29χρονο φορ. Ο Ισπανός φορ «έκλεψε» την παράσταση με τους πανηγυρισμούς του σε Τούμπα και Λευκό Πύργο, ενώ πλέον έφτασε η ώρα και για κάποιες στιγμές ξεκούρασης.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, ο Τόμας επέστρεψε στη Μαγιόρκα για τις καλοκαιρινές του διακοπές, ωστόσο δεν ήταν μόνος του. Στο πλευρό του βρέθηκε και βρίσκεται η σύντροφός του, Εύη Πανταζοπούλου.

Η νεαρή εντυπωσιακή κοπέλα με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη έχει «κλέψει» την καρδιά του Μπράντον, ο οποίος τους τελευταίους μήνες δείχνει πιο ερωτευμένος από ποτέ και στα καλύτερά του.

Η Εύη Πανταζοπούλου το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν... έχασε ματς από την Τούμπα κι έδωσε το «παρών» σε όλες τις αναμετρήσεις, στηρίζοντας έτσι τον αγαπημένο της.

Το ταξίδι του Τόμας στην Ισπανία μαζί με τη σύντροφό του: