Λουτσέσκου: «Όλοι θα παίξουν λες και είναι ο τελευταίος τους αγώνας»
i

©intime

Λουτσέσκου: «Όλοι θα παίξουν λες και είναι ο τελευταίος τους αγώνας»

Μάνος Τσαλγατίδης 21:06 - 06.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:25 - 07.03.2024

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να μπουν στο αυριανό παιχνίδι με τη Ντιναμό, λες είναι ο τελευταίος τους αγώνας.

ΠΑΟΚ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα κοντραριστούν αύριο (7/3) στο Μαξιμίρ για τον πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Conference League. Ο τεχνικός του δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου, στη συνέντευξη Τύπου αποθέωσε αρχικά τον πρώην παίκτη του Μίσιτς, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να παίξουν λες και είναι ο τελευταίος τους αγώνας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Μίσιτς: «Ο Μίσιτς ειναι ο καλύτερος παίκτης τους όχι μόνο από το πως παίζει με την μπάλα, αλλά και λόγω προσωπικότητας, που ηγείται στο γήπεδο. που οδηγεί την ομάδα και κινείται στο γήπεδο».

Για το παιχνίδι με τη Ντιναμό: «Όλοι ξέρουμε ότι το πιο σημαντικό ειναι το επόμενο και αυριανό παιχνίδι. Όλοι θα μπουν στο γήπεδο και θα παίξουν σα να παίζουν το τελευταίο ματς της ζωής τους. Τα υπόλοιπα πράγματα αφορούν εμένα. Πηγαίνουμε με τη λογική παιχνίδι με παιχνίδι, εστιάζουμε στο αυριανό και θα δούμε για τα ματς που έρχονται. Αυτή ήταν η προσέγγιση μας και ο γνώμονας για την ενδεκάδα ειναι πάντα το ποιος ειναι στην καλύτερη κατάσταση».

Για τη διαφορά με τον αγώνα απέναντι στη Χάιντουκ: «Το ξεκαθάρισε και ο Κοτάρσκι δεν ειναι εύκολο να συγκρίνουμε Χάιντουκ και Ντιναμό έχουν διαφορετικά στυλ επίσης συγκρίνουμε διαφορετικές περιόδους για εμάς η Ντιναμό έχει εμπειρία έχει ποιότητα και υπομονή προσπαθεί να διαβάσει τη στιγμή που ο αντίπαλος δεν θα ειναι συγκεντρωμένος και να χτυπήσει το κροατικό ποδόσφαιρο έχει ποιότητα ειναι σε υψηλό επίπεδο, έχει την εκτίμηση μου και παίκτες στις καλύτερες ομάδες του κόσμου δεν μπορώ να συγκρίνω τα 2 ματς».