Σε διαπραγματεύσεις με τη Ραπίντ Βουκουρεστίου ο Μιρτσέα Λουτσέσκου

Μιρτσέα Λουτσέσκου

i

Photo by Artur Widak/NurPhoto via Getty Images

Σε διαπραγματεύσεις με τη Ραπίντ Βουκουρεστίου ο Μιρτσέα Λουτσέσκου

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:03 - 05.05.2024 / Ανανεώθηκε: 20:44 - 18.05.2024

Σε διαπραγματεύσεις με τη Ραπίντ Βουκουρεστίου βρίσκεται ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, πατέρας του Ράζβαν, όπως αποκάλυψε η ίδια η ομάδα.

Σχεδόν 1,5 χρόνος έχει περάσει από την τελευταία φορά που ο Μιρτσέα Λουτσέσκου έκατσε σε πάγκο ομάδας. Συγκεκριμένα, ήταν 3 Νοεμβρίου του 2023 όταν και εκείνος τελικά αποχώρησε από τη Ντινάμο Κιέβου, παραμένοντας έκτοτε αδρανής.

Όμως αυτή τη συνθήκη ετοιμάζεται να την αλλάξει η Ραπίντ Βουκουρεστίου, η οποία και θέλει να δώσει το τιμόνι της ομάδας στον Ρουμάνο τεχνικό. Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο σύλλογος, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και στόχος είναι να βρεθεί η φόρμουλα που θα φέρει τη συνεργασία.

«Η προτεραιότητά μου και της Ραπίντ αυτές τις μέρες είναι ο Μιρτσέα Λουτσέσκου. Δουλεύουμε μόνο γι' αυτό! Όλα τα άλλα μπορούν να περιμένουν. Θέλουμε προπονητή τον Μιρτσέα Λουτσέσκου, γενικό διευθυντή, σύμφωνα με το μοντέλο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Πώς είναι σε άλλα δυνατά πρωταθλήματα, ας πούμε στην Πρέμιερ Λιγκ.

Αν δεχτεί θα έχει το τιμόνι για όλο το τεχνικό και το αθλητικό κομμάτι. Είμαι αισιόδοξος. Την επόμενη εβδομάδα ίσως έχουμε μια απάντηση. Ξέρει ότι έχουμε ένα πολύ σοβαρό μακροπρόθεσμο έργο, όπως αρέσει σε έναν μεγάλο επαγγελματία όπως ο Μιρτσέα Λουτσέσκου. Προσπαθούμε να τον πείσουμε να έρθει μαζί μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο γενικός διευθυντής του κλαμπ, Νταν Σούτσου.