Λάζαρ: «Μπόλονι και Λουτσέσκου σημάδεψαν την καριέρα μου»

O Μπόλονι με τον Λάζαρ και τον Βιερίνια

Λάζαρ: «Μπόλονι και Λουτσέσκου σημάδεψαν την καριέρα μου»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:10 - 05.05.2024 / Ανανεώθηκε: 22:31 - 18.05.2024

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Κοστίν Λάζαρ, με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ να στέκεται στο πως οι Μπόλονι και Λουτσέσκου σημάδεψαν την καριέρα του.

Στις 21 Ιούλιο του 2011, ο Κοστίν Λάζαρ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, το οποίο και εξάντλησε αφού έμεινε στον «Δικέφαλο του Βορρά» μέχρι το 2014. Ο ίδιος αποτέλεσε έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή της ομάδας, καταγράφοντας συνολικά 120 επίσημες συμμετοχές και εννέα γκολ.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» είχε προπονητή τον Λάζλο Μπόλονι, ενώ πριν πάει σε αυτόν αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Ράζβαν Λουτσέσκου στη Ραπίντ Βιέννης. Τόσο για τον έναν όσο και για τον άλλον, ο Λάζαρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη ρουμάνικη «Fanatik». Ερωτηθείς για το ποιοι προπονητές σημάδεψαν την καριέρα του εκείνος απάντησε πως:

Μίχελ: «Αν με ψήφιζαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στις Ευρωεκλογές θα έπαιρνα σίγουρα 15.000 ψήφους»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:27 - 03.05.2024

Μίχελ: «Αν με ψήφιζαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στις Ευρωεκλογές θα έπαιρνα σίγουρα 15.000 ψήφους»

Ο Λούμπος Μίχελ κατεβαίνει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές και σε συνέντευξη που έδωσε στο Metropolis ανέφερε μεταξύ άλλων πως θα έπαιρνε σίγουρα 15.000 ψήφους αν μπορούσαν να τον ψηφίσουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

«Η Μπολόνι στον ΠΑΟΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη Ραπίντ. Δεν μοιάζουν στο στυλ, αλλά έμαθα πράγματα από τον καθένα. Μου άρεσε η σοβαρότητα του Ράζβαν Λουτσέσκου και ο τρόπος σκέψης του για το ποδόσφαιρο, της αντιμετώπισης του ίδιου του αθλήματος. Επίσης, υπάρχει η ευφυΐα του κ. Μπόλονι, ο οποίος είναι πολύ καλός ψυχολόγος. Είναι πολύ καλό να τους έχεις αυτούς τους δύο προπονητές», ανέφερε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Ο Λάζαρ έδειξε έμπρακτα την αγάπη του στον Λουτσέσκου, αφού σε διακοπές που έκανε στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε τον πρώην προπονητή του στην προπόνηση του ΠΑΟΚ. «Εκεί τον αποκαλούν στρατηγό, γιατί συντονίζει τα πάντα. Το αφεντικό του ΠΑΟΚ του έχει εμπιστοσύνη.

Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά του ΠΑΟΚ τότε και τώρα. Είναι ξεκάθαρο ότι τα πράγματα γίνονται με σκέψη. Είναι η οικονομική ευρωστία, οι υποδομές, η αναπτυσσόμενη ακαδημία. Τώρα έχουν έναν παίκτη που αποτιμάται σε εκατομμύρια ευρώ από την ακαδημία», τόνισε μετά την επίσκεψή του.