Λουτσέσκου: «Το σημαντικό είναι η ένταση και η αποφασιστικότητα που δείξαμε»

Λουτσέσκου

i

© Intime

Λουτσέσκου: «Το σημαντικό είναι η ένταση και η αποφασιστικότητα που δείξαμε»

Κώστας Τσιακλής 23:07 - 21.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:14 - 21.09.2023

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, μίλησε μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Ελσίνκι και είπε πως το πιο σημαντικό ήταν η ένταση και η αποφασιστικότητα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Conference League αφού επικράτησε με 2-3 της Ελσίνκι στη Φινλανδία. Ο προπονητής του «δικέφαλου», Ράζβαν Λουτσέσκου, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και είπε πως το σημαντικό ήταν η ένταση και η αποφασιστικότητα που έδειξαν.

Αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο και είπε: «Δεν συμφωνώ απόλυτα με αυτό. Κάναμε καλό παιχνίδι μέχρι το γκολ που δεχτήκαμε. Μετά, πέσαμε ψυχολογικά. Αυτό είπα στους παίκτες στα αποδυτήρια στο ημίχρονο. Δεν γίνεται από ένα γκολ να τα παρατάμε και να χάνουμε τη συγκέντρωσή μας, πρέπει να δείξουμε αποφασιστικότητα. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε ένταση κι η αποφασιστικότητα κάτι που είχαμε στα υπόλοιπα 50’».

Τέλος μίλησε και για τις αλλαγές που επηρέασαν θετικά το παιχνίδι της ομάδας του. «Είναι φυσιολογικό με τις αλλαγές να βελτιώνονται πράγματα, οι παίκτες που βγαίνουν πρέπει να καταλαβαίνουν τη ‘φρεσκάδα’ που δίνουν αυτοί που έρχονται από τον πάγκο και αυτοί που μπαίνουν αλλαγή να ξέρουν πόσο σημαντικά πράγματα μπορούν να δώσουν», δήλωσε χαρακτηριστικά.