Λυσάνδρου για Νταμπράουσκας: «Έχουν γίνει ήδη συζητήσεις για την ανανέωσή του»

Νταμπράουσκας

i

©intime

Λυσάνδρου για Νταμπράουσκας: «Έχουν γίνει ήδη συζητήσεις για την ανανέωσή του»

Δημήτρης Χούπης 23:27 - 17.11.2023

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΦΗ, Μηνάς Λυσάνδρου αναφέρθηκε στον Βάλντας Νταμπράουσκας και μεταξύ άλλων σχολίασε πως έχουν γίνει ήδη συζητήσεις για να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Σημαντικές ειδήσεις έβγαλε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΦΗ, Μηνάς Λυσάνδρου, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τους δημοσιογράφους. Συγκεκριμένα ο Λυσάνδρου αναφέρθηκε πως στην ομάδα πρέπει να υπάρξει συσπείρωση με αφορμή τα τελευταία αποτελέσματα. 

Ενώ την ίδια ώρα έκανε λόγο και στον τεχνικό του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας, αναφέροντας πως έχει τη στήριξη της διοίκησης. Τόνισε δε πως έχουν γίνει συζητήσεις για την ανανέωσή του. 

«Είναι αυτονόητο να το λέμε αλλά υπάρχει πλήρης στήριξη σε Νταμπράουσκας. Εχει ξεκινήσει η προεργασία και για την μεταγραφική περίοδο. Είμαστε σε μια συνεχή επικοινωνία, καθώς σε κάθε μεταγραφική περίοδο θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι από την προηγούμενη. Με τον κόουτς έχουμε κάνει ήδη συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του. Υπάρχει άριστο κλίμα και σχέσεις μεταξύ των δυο πλευρών. Δεν είναι αρνητικός.

Έχουμε ξεκινήσει τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων για τις επεκτάσεις συμβολαίων. Υπάρχει εμπειρία χειρισμών αντίστοιχων καταστάσεων. Η διακοπή του Νοεμβρίου ήταν ένα ορόσημο για να κινηθεί η διαδικασία των συζητήσεων. Γενικά είμαστε σε έναν δρόμο που δεν το αφήνουμε στην τύχη του αλλά ούτε μας πιάνει πανικός. Το ότι έχουμε μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στο να κρατάμε αυτούς που θέλουμε ίσως έχει να κάνει με την θέση ρεαλιστικών στόχων. Γενικώς δεν έχουν χαθεί πολλοί μεταγραφικοί στόχοι», ήταν τα λόγια του αρχικά. 

Όσον αφορά τα αγωνιστικά του ΟΦΗ σχολίασε: «Το ποιοι είμαστε φαίνεται από το πως αντιμετωπίζουμε αυτές τις κρίσεις. Σίγουρα χρειάζεται συσπείρωση. Δουλεύουμε καθημερινά για να διατηρείται η ισορροπία και η ομάδα να προοδεύει. Δεν είμαστε ένα βήμα πριν τον γκρεμό. Ξέρω ότι υπάρχει καλό κλήμα στην ομάδα, αλλά όλοι είναι προβληματισμένοι για την εικόνα».

Κι άλλη ελληνική ομάδα στο στόχαστρο του Ατζούν; Ποια πόλη επισκέφτηκε
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:28 - 17.11.2023

Κι άλλη ελληνική ομάδα στο στόχαστρο του Ατζούν; Ποια πόλη επισκέφτηκε

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για τη συνάντηση του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Τούρκου επιχειρηματία στο Βόλο, ωστόσο κράτησε «κλειστά τα χαρτιά του», σχετικά με το τι ειπώθηκε, όσον αφορά την ΠΑΕ Βόλος.

Τέλος αναφερόμενος στο γήπεδο είπε: «Είναι κάτι που απασχολεί την ΠΑΕ καθημερινά. Δεν είμαστε η διοίκηση που περιμένουμε να έρθει να μας βρει η λύση, αλλά την ψάχνουμε από μόνοι μας».