Γιουνάιτεντ από τα παλιά, σόκαρε τη Σίτι και σήκωσε την κούπα! (vids)
i

©Photo by Paul Harding - The FA/The FA via Getty Images

Γιουνάιτεντ από τα παλιά, σόκαρε τη Σίτι και σήκωσε την κούπα! (vids)

Δημήτρης Χούπης 18:56 - 25.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:04 - 29.05.2024

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η μεγάλη νικήτρια του τελικού του FA Cup, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Σίτι και κατέκτησε το 13ο FA Cup στην ιστορία της.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Μάντσεστερ Σίτι και κατέκτησε το 13ο FA Cup στην ιστορία της.

Στο πρώτο μέρος οι παίκτες του Έρικ Τεν Χαχ πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 8' ο Γκαρνάτσο έκανε την πρώτη φάση για τη Γιουνάιτεντ, αλλά το σουτ του Γκαρνάτσο μπλόκαρε με ευκολία ο Ορτέγκα. Ο ίδιος όμως έκανε το 1-0 για τους «κόκκινους διαβόλους». Στο 30' ο Ορτέγκα και ο Γκβάρντιολ δεν συνεννοήθηκαν, ο Κροάτης έκανε λάθος κεφαλιά και ο Αργεντινός σε κενή εστία πέτυχε το 1-0.

Αυτές είναι οι τέσσερις κάρτες για τις οποίες κατηγορείται ότι στοιχημάτισε ο Πακετά (vid)
PREMIER LEAGUE

15:16 - 25.05.2024

Αυτές είναι οι τέσσερις κάρτες για τις οποίες κατηγορείται ότι στοιχημάτισε ο Πακετά (vid)

Το φως της δημοσιότητας είδε το βίντεο στο οποίο φαίνεται ότι ο Λούκας Πακετά πήρε εσκεμμένα κίτρινη κάρτα σε τέσσερα διαφορετικά ματς της Premier League, με αποτέλεσμα σήμερα να με βαριά τιμωρία για παράνομο στοιχηματισμό.

Εννέα λεπτά μετά οι παίκτες του Τεν Χαχ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μέινου, ο οποίος μετά από πάσα του Μπρούνο έκανε εξ επαφής το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Γκουαρντιόλα πίεζαν από την αρχή και από το 54' μέχρι το 64' έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να μειώσουν. Στο 54' ο Χάαλαντ μέσα από την περιοχή σούταρε, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ μετά από πέντε λεπτά ο Γουόκερ έκανε μια... οβίδα αλλά ο Ονάνα απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 60' ο Άλβαρες μέσα από την περιοχή αστόχησε και τέσσερα λεπτά μετά ο ίδιος έχασε τη μεγαλύτερη στιγμή της Σίτι.

Ο Αργεντινός βγήκε τετ α τετ αλλά δεν κατάφερε να «νικήσει» τον Ονάνα, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Τελικά το γκολ το βρήκαν στο 86' με τον Ντοκού, ο οποίος σούταρε εκτός περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.