Ο Γκρίλις πήγε να πέσει από το λεωφορείο κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την κατάκτηση της Premier League (vid)

Ο Γκρίλις πήγε να πέσει από το λεωφορείο κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την κατάκτηση της Premier League (vid)

Δημήτρης Χούπης 20:01 - 27.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:13 - 29.05.2024

Ο Τζακ Γκρίλις πήγε να φάει... τούμπα από το λεωφορείο την ώρα της παρέλασης της Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση της Premier League.

Η χρονιά για τη Μάντσεστερ Σίτι ολοκληρώθηκε με ακόμα έναν τίτλο. Οι «πολίτες» κατέκτησαν την Premier League για δέκατη φορά στην ιστορία τους, αλλά και για τέταρτη σερί φορά. Κάτι που καμία ομάδα στην Αγγλία δεν το έχει καταφέρει.

Ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν το Champions League ξανά μιας και αποκλείστηκαν από τη Ρεάλ Μαδρίτης στα προημιτελικά, ενώ στον τελικό του FA Cup ηττήθηκε με 1-2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παρόλα αυτά η παρέλαση με το ανοιχτό λεωφορείο στην πόλη του Μάντσεστερ έγινε κανονικά. Οι παίκτες της Σίτι με μπροστάρη για ακόμα μια φορά τον Τζακ Γκρίλις, ο οποίος και πάλι ήταν λίγο... πιωμένος, πανηγύρισαν με τη ψυχή τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μάλιστα ο Άγγλος μεσοεπιθετικός κάποια στιγμή είχε ένα παραλίγο ατύχημα. Συγκεκριμένα, ήταν όρθιος στην άκρη του λεωφορείου και κάποια στιγμή ο Ντοκού τον χτύπησε με την πλάτη του και αυτός παραλίγο να πέσει. Για καλή του τύχη όμως έπεσε προς τα πίσω και ο Βέλγος πρόλαβε να τον κρατήσει για να μη χτυπήσει.